farve: 0008

Lego

Oprørsbasen på Yavin 4 75365

1.349 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Dyk ned i Star Wars-universet med LEGO-sættet "Oprørsbasen på Yavin 4". Dette spændende byggesæt bringer dig tilbage til det ikoniske sted, hvor oprørernes modstand mod Imperiet blev koordineret. Med nøje gengivne detaljer og autentiske figurer kan du genopleve de episke øjeblikke fra Star Wars-sagaen.

Funktioner:

Oprørsbasen på Yavin 4: LEGO-sættet genskaber Oprørsbasen på Yavin 4 med imponerende nøjagtighed. Fra kommandocentralen til hangaren og kontroltårnet er hvert område tro mod filmene og skaber en dyb fordybelse i Star Wars-universet.

Autentiske Minifigurer: Inkluderer minifigurer af ikoniske karakterer som Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Han Solo og andre oprørsstyrker. Hver minifigur er detaljeret designet for at afspejle filmens karakterer nøjagtigt.

Funktionelle Elementer: LEGO Oprørsbasen på Yavin 4 har funktionelle elementer som bevægelige døre, skydekanoner og kontrolpaneler, der øger legens dynamik og realisme.

Byggeudfordring: Med et omfattende antal klodser og detaljerede byggeinstruktioner er dette sæt en sjov og udfordrende byggeoplevelse for LEGO-entusiaster og Star Wars-fans i alle aldre.

Samlerobjekt: LEGO Oprørsbasen på Yavin 4 er ikke kun et legetøj; det er også et imponerende samlerobjekt, der vil pryde enhver Star Wars-samling. Udstil det med stolthed og del glæden ved Star Wars-universet.

Træd ind i kampen for galaksens frihed med LEGO-sættet "Oprørsbasen på Yavin 4". Dette byggesæt bringer en legendarisk Star Wars-lokation til live med imponerende detaljer og giver dig mulighed for at skabe dine egne eventyr i kampen mod Imperiet. May the Force be with you!
Oprørsbasen på Yavin 4 75365
Lego
Oprørsbasen på Yavin 4 75365
1.349 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...