Log ind
farve: 0008

Lego

Olly og Paisleys huse 42620

899,95 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Træd ind i en verden af venskab og sjovt design med LEGO Friends Olly og Paisleys huse! Dette farverige byggesæt er skabt til at inspirere kreativ leg og fælles eventyr. Med detaljerede minifigurer og skønne detaljer giver dette sæt et hyggeligt hjem for timevis af fantasifuld leg.

Funktioner:

To Unikke Huse: LEGO Friends Olly og Paisleys huse inkluderer to unikke boliger, hver med sin egen charme og stil. Byg og udforsk de hyggelige rum, der er fyldt med sjove og venlige vibes.

Minifigurer af Olly og Paisley: Mød Olly og Paisley, to hjertevarme minifigurer, der bringer legen til live. Skab venskabelige eventyr og del sjove øjeblikke i deres farverige hjem.

Innovative Designelementer: LEGO Friends sættet indeholder kreative designelementer og tilbehør, der bringer liv og personlighed til hvert rum. Fra soveværelset til køkkenet er der masser af muligheder for leg.

Inkluderer Kæledyr: Introducerer også skønne kæledyrskarakterer, der tilføjer ekstra sjov og legemuligheder. Kæl for hunden, leg med katten og oplev, hvordan kæledyrene bliver en del af venskabsuniverset.

Venner for Livet: LEGO Friends sættet er designet med fokus på venskab og fællesskab. Børn kan skabe scener, der afspejler værdien af at dele og have det sjovt sammen.

Kreativ Leg: Med et væld af legemuligheder opfordrer dette sæt til kreativ leg og historiefortælling. Byg og ombyg, mens du udforsker venskabets glæder i LEGO Friends-verdenen.

LEGO Friends Olly og Paisleys huse er det perfekte sted for leg og venskab. Dette sæt tilbyder en farverig og fantasifuld oplevelse, der appellerer til børns kreativitet og skaber minder om sjove og venlige stunder. Giv liv til venskabet med LEGO Friends!
Olly og Paisleys huse 42620
Lego
Olly og Paisleys huse 42620
899,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...