NYE BRANDS
Udforsk de populære brands fra K-BEAUTY. Shop her
Størrelse: 100 ML

Moroccanoil

Moroccanoil Treatment 100 ml

369 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Moroccanoil Oil Treatment er en fantastisk hårolie, der fuldstændig forvandler håret, så det ser livligt og skinnende ud. Olien absorberes øjeblikkeligt af håret, og den forkorter endda føntørringstiden med 40%.
Håret efterlades silkeblødt og velplejet med en blank overflade.
Moroccanoil Treatment kan bruges til alle hårtyper.

Oil Treatment er baseret på ægte marokkansk argan-olie, der er rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter. E-vitaminer går aktivt ind og behandler håret, så det styrkes i dybden og efterlades modstandsdygtigt. Omega-3 olie har en blødgørende effekt, der gør håret elastisk og ekstra glansfuldt. Hårolien er desuden varmebeskyttende under føntørring.

Trænger dit hår til ekstra pleje og glans, er Moroccanoil Oil Treatment det perfekte hårpleje-produkt for dig. Den nærende hårolie kan anvendes som både pleje, styling og finish. Behandlingen tilfører masser af fugt og glans til dit hår samt giver dig kontrol over krus og flyvske småhår.

Moroccanoil Oil Treatment er drøj i brug, anvend derfor kun en lille mængde olie ad gangen. Gnid et par dråber imellem håndfladerne, og fordel olien i nyvasket hår med fokus på længder og spidser. Style derefter dit hår, som du plejer, og lad det lufttørre eller føntør det. Hårolien kan også anvendes i det tørre hår for ekstra glans og kruskontrol.
Moroccanoil Treatment 100 ml
Moroccanoil
Moroccanoil Treatment 100 ml
369 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...