Clinique

Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator

Fra 85 kr. - 395 kr.
Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator
Clinique
Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator
Fra 85 kr. - 395 kr.
Forlænget returret indtil 24/01-22
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Returnér indtil 24/01-2022. Læs mere
Hudtyper: Alle

Om produktet
Den forfriskende og vanedannende geléformel er nu forbedret og fugtmætter huden endnu mere. Giver øjeblikkeligt huden et fugtboost. Mætter huden med næsten dobbelt så meget fugt sidst på dagen i forhold til tidligere. Fugtbeskytter huden i 100 timer, også efter du har vasket ansigtet.

Sådan virker det
Formel med avanceret teknologi, der beskytter mod tørhed og holder huden fugtmættet, blød og behagelig hele dagen. Teknologien holder hudens fugtbalance i harmoni hele dagen, og giver huden en dugfrisk og fornyet glød.

Dokumenterede resultater
Undersøgelser har vist, at formlen fugtbeskytter huden i 72 timer – også efter du har vasket ansigtet. Cliniques forbedrede formel giver øjeblikkeligt huden et fugtboost. Mætter huden med næsten dobbelt så meget fugt sidst på dagen i forhold til tidligere.

Hovedingredienser/teknologi
Ny avanceret teknologi med koffein, der aktiverer hudens naturlige fugtmekanisme og genopfylder fugtreserverne. Indeholder hyaluronsyre og aktiveret aloevand, der slukker hudens tørst og giver fornyet fylde. Dobbeltvirkende fugtgivende kompleks, der binder fugten i huden og skaber en effektiv barriere mod udtørring.

Produktoplysninger Allergitestet. 100 % uparfumeret. Tilstopper ikke porerne. Oliefri.
Loading...