Størrelse: NO_SIZE

Youth To The People

Mandelic Acid + Superfood Unity Exfoliant - Eksfolierende toner

289 kr.
Mandelic Acid + Superfood Unity Exfoliant - Eksfolierende toner
Youth To The People
Mandelic Acid + Superfood Unity Exfoliant - Eksfolierende toner
289 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Denne pro-grade vegan exfoliator blander tre blide syrer + Superfood antioxidanter, der arbejder sammen for at udjævne hudens struktur, minimere porerne synligt og kontrollere tilstopning, samtidig med at de opretholder en sund hudbarriere.


Hvordan virker den?

- 3% Mandelsyre (AHA) | Mandelsyre er mere skånsom end de fleste AHA'er og eksfolierer døde hudceller for at afsløre en klar, lysere og glattere hud.

- 2% salicylsyre (BHA) | Salicylsyre, der er opløseligt i lipider, opløser ophobninger i porerne for at reducere overbelastning og minimere udseendet af forstørrede porer.

- 1% Gluconolactone (PHA) | Fjerner forsigtigt døde hudceller fra hudens yderste lag med mindre irritation for en glattere, lysere teint.

- Superfood Blend | Antioxidanter, phytonæringsstoffer og essentielle vitaminer fra grønkål, spinat og grøn te beskytter, lindrer og styrker hudbarrieren.

- Glucosamin | En aminosyreforbindelse, der fugter og hjælper med at udviske mørke pletter

- Lakridsrod | En antioxidantrig superfood, der indeholder glycyrrhizinsyre, en kraftig antiinflammatorisk ingrediens, der beroliger huden og hjælper med at reducere overskydende talgproduktion.Til alle hudtyper. Bedst til kombineret/fedtet hudtyper, der ønsker at fjerne tilstopninger og forebygge bumser, men er en fantastisk daglig exfoliator til selv tør eller følsom hud.
Loading...