Lige nu får du 25% på alt fra MAC. Eksklusivt til dig som Goodie Stjernemedlem.

Sisley

Le Phyto-Rouge

390 kr.
Le Phyto-Rouge
Sisley
Le Phyto-Rouge
390 kr.
Julegaveretur frem til 24. Januar 2023
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt dine varer helt frem til 24. januar 2023. Læs mere
Leveringstid: 1-3 hverdage. Læs mere
Le Phyto Rouge er en plejende læbestift med en meget silkeblød konsistens, som omslutter læberne i en fin og fugtgivende film, der gør dem bløde og definerede. Takket være et ""Hydrobooster Complex"", som består af mikrosfærer af hyaluronsyre og konjacglucomannan, bliver læberne straks mere fyldige og glatte.


En blanding af styrkende olier giver læberne næring, så de bevarer deres smidighed og elasticitet. Dag for dag bliver læberne smidigere, blødere og mere elastiske.


Den lette gelkonsistens flyder ud på læberne som en væske, når læbestiften påføres, og giver en langvarig fornemmelse af velbehag. En kombination af ultrarene farvestoffer giver en øjeblikkelig farveeffekt og en strålende finish. Fås i 24 forskellige strålende farvenuancer – i både naturlige og mere livlige nuancer, som passer til alle hudfarver. Påføres jævnt og ensartet med et enkelt strøg. Kan opbygges ved flere lag, for et mere intenst look.


Den zebrastribede beholder med magnetisk lukkemekanisme, som både er elegant og moderne, indeholder en facetteret patron, som muliggør fin og præcis påføring.


Effekt & Indhold:

• ""Hydrobooster Complex"" (mikrosfærer af hyaluronsyre og konjacglucomannan) fugter, udglatter og giver fylde.

• Ekstrakt af padina pavonica fugter og giver fylde.

• Kameliaolie nærer, giver blødhed, smidighed og elasticitet.

• Jojobaolie giver blødhed og komfort.Anvendelse:

Læbestiften påføres direkte på læberne eller med en læbepensel (eksempelvis Phyto-Lèvres Perfect Lip Brush). Kan påføres med fingerspidsen for at opnå en lysere effekt.
Loading...