farve: Moonlight Silver

Jura

JURA E8 EB Moonlight Silver

9.495 kr.
JURA E8 EB Moonlight Silver
Jura
JURA E8 EB Moonlight Silver
9.495 kr.
Byt i butik: 30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer (møbler leveres til 299 kr.)
Byt i alle Magasin forretninger. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres
Forlænget byttefrist indtil 30 dage efter genåbning.
JURA E8 (EB) i Moonlight Silver. JURA's bedst sælgende serie: E-serien er indbegrebet af innovativ og revolutionerende teknologi og design. Med udviklingen og introduktionen af denne version af E8 har JURA optimeret E-seriens fuldautomatiske kaffemaskine til at indeholde features fra "Premium" serierne Z- og GIGA. Målet har været at revolutionere denne maskine, og det må man sige er lykkedes.

JURA E8 (EB) er en eksklusiv espressomaskine fra JURA, hvor du kan tilberede 17 lækre kaffespecialiteter. Både med og uden mælk. Som noget nyt kan du med denne fuldautomatiske kaffemaskine bl.a. servere forskellige extra stærke kaffespecialiteter ved at anvende funktionen: Extra Shot. Du kan også, takket være det helt nye Fluid system, servere Lungo Barista og Caffè Barista (henholdsvis stor americano og lille americano). Alle kaffespecialiteter er selvfølgelig brygget på friskkværnede bønner, som sikrer bedste aroma og minimerer brugen af unødvendig emballage.

E8 (EB) brygger de aromatiske kaffespecialiteter med JURA's professionelle Aroma kværn, som gør det muligt at få en endnu bedre aroma. Faktisk helt op til ca. 12% mere aroma end hidtil. Den professionelle Aroma kværn er særdeles lydsvag og kværnens overflade garanterer sammen med trykket i bryggeren en superb smag i din kaffe.

For at få en længere ekstraktionstid, og dermed en endnu bedre espresso/ristretto, brygges de korte kaffer med JURA's P.E.P. teknologi, hvor vandet pumpes igennem kaffen med små hurtige pulseringer. På denne måde er kaffen og vandet i berøring med hinanden i længere tid og endnu mere aroma kan trækkes ud af bønnerne. Denne teknologi bruges IKKE på de lange kaffer, da en længere ekstraktionstid på disse ville forringe kvaliteten på den enkelte kop.

JURA Smart Mode er også indeholdt i E8 (EB). Her sikrer en algoritme, at det flotte farvedisplay tilpasser sig, så det er dine favoritter, som vises på startskærmen.

Med lanceringen af E-seriens nyudviklede Fluid system kan du også nyde Lungo Barista og Caffè Barista (stor og lille americano). En americano er en espresso, som efter endt brygning tilsættes varmt vand separat. Dette giver ekstra fylde og aroma til din kaffe.

JURA E8 (EB) kan selvfølgelig også tilberede delikate kaffespecialiteter med frisk mælk, baseret på såvel traditionel mælk som på de veganske, plantebaserede alternativer. Du kan f.eks. tilberede en Cortado, Cappucino, Flat White eller en Latte Macchiato. De sidstnævnte også med funktionen Extra Shot, såfremt du ønsker kaffe ekstra stærk, nøjagtig som på cafeerne.

Med JURA's app: J.O.E. kan du på den mest intuitive og moderne måde få det optimale ud af din JURA espressomaskine. Med J.O.E. kan du styre og programmere din JURA espressomaskine ved blot at stryge fingeren over displayet på din smartphone. Du kan også anvende SIRI shortcuts. Du kan f.eks. bestille din kaffespecialitet, via billeder og tekst blive guidet igennem hele vedligeholdelsesprogrammet, trin for trin. Du kan endda også se korte instruktionsvideoer, som giver dig de bedste tips og råd. Med JURA J.O.E.® har du også direkte adgang til manualer, vejledninger, statistikker og meget mere.

Sidst men ikke mindst: JURA har selvfølgelig bibeholdt fokus på et strømlinet, simpelt, enkelt og eksklusivt design, som passer perfekt ind i den nordiske stil.

Det nyudviklede Fluid system i E8-serien gør det også endnu nemmere at foretage en mælkerens. Tilsæt blot mælkerens i mælkerensbeholderen (enten i flydende eller i tablet-form), forbind mælkeslangen med mælkerensbeholderen og igangsæt, via displayet, mælkerensningen - med bare ét tryk.

E8 (EB) er også optimeret i forhold til håndteringen af tømning af drypbakke og grumsbakke. Med bare én hånd kan du nemt tømme disse, og selvfølgelig herefter sætte delene i opvaskemaskinen. Grumsbakken skal tømmes efter ca. 16 brygninger.

Med maskinens knapper på fronten og det flotte, intuitive TFT-farvedisplay er JURA E8 (EB) utrolig let at betjene og programmere.
JURA - If you love coffee.

JURA E8 (EB) Moonlight Silver: Ganske kort:
1) Professionel Aroma kværn
2) P.E.P (Pulse Extraction Process)
3) Nyt Fluid system muliggør tilberedningen Lungo Barista og Caffè Barista (stor og lille americano) med bare ét tryk på knappen (One-Touch)
4) Nem mælkesystemrens (One-Touch)
5) Smart Mode, hvor en algoritme over tid fastlægger din startskærm, så dine favoritter vises på skærmen
6) Intelligent forvarmning af bryggekammeret for en endnu mere aromatisk kaffe
7) De lækreste kaffespecialiteter med og uden frisk mælk, herunder Flat White, Cappucino, Cortado og Latte Macchiato
8) Extra Shot funktion. Når du ønsker en ekstra stærk kaffespecialitet med mælk
9) 2,8" TFT-farvedisplay, som intuitivt guider dig igennem alt fra programmering til vedligeholdelse
10) Alle produkter tilberedes med tryk på én knap (One-Touch)
11) 10 programmerbare kaffestyrker
12) 5 – 16 gram kaffe i bryggeenheden
13) 3 programmerbare temperaturer: Høj, medium, lav
14) Højdejusterbart kaffeudløb 65 – 111 mm
15) Højdejusterbart cappucinoudløb 107-153 mm
16) 1,9 liter vandtank
17) Energy Save Mode & Zero Energy Switch
18) Kompatibel med JURA appen: J.O.E.
19) Maskinens mål - Højde, bredde, dybde: 28 × 35,1 × 44,6
20) Maskinen bruger Claris SMART filter

Anvend i øvrigt altid JURA plejeprodukter til at vedligeholde din JURA espressomaskine - så har du den i mange år.
Loading...