Stracciatella:
Ingredienser
2 mozzarellaer 1,5 dl piskefløde 2 spsk. olivenolie Havsalt Peber
Denne ultra-nemme spise vil dine gæster elske
Tekst Cathrine Overvad / Foto Veatery
Vores venner hos Veatery er endnu engang gået med til at dele opskriften på en smagfuld anretning. Denne gang står menuen på stracciatella med urteolie og friske ærter, som er den perfekte spise til de spontane middage. Ifølge Camilla, der står bag Veatery, bør den delevenlige ret nydes med orangevin og et godt selskab.
Ingredienser
2 mozzarellaer 1,5 dl piskefløde 2 spsk. olivenolie Havsalt Peber
Ingredienser
3 dl smagsneutral olie 150 g bredbladet persille (svarer til et bundt fra den lokale grønthandler, uden stilke)
Veatery er siden sin start i 2020 blevet en populær cateringservice blandt virksomheder og private selskaber i Københavnsområdet. Veatery, som tilbyder social dining-retter og let finger foods, har sit afsæt i det plantebaserede køkken. Læs mere om Veatery på Instagram @veaterycph.
”Jeg ville elske at starte middagen med en Gin Basil Smash, da dens friskhed og smukke grønne farve passer rigtig godt til opskriftens smag og udseende. Jeg ville derefter åbne en flaske vin, købt hos min fortrukne vin-pusher, Volatil, på Sønder Boulevard på Vesterbro i København. Jeg har en forkærlighed for både Cuvée Weiss 2021 fra Bergkloster, der er den perfekte blanding af en hvid og orangevin. Ellers ville jeg gå med en anden favorit som en klassisk hvidvin, nemlig Mèdol 1R Base fra 9mes.”
Sammensæt sommerens lækreste menu med sprøde risottokugler og syrlig Aeris-cocktail