Få opskriften på en sommersprød signaturret fra populært madkoncept


Tekst Cathrine Overvad / Foto Veatery
Der er sommer i luften, og vi hungrer efter lettere måltider, der smager af lunere og lysere vejr - gerne med friske råvarer og sprødt grønt. Heldigvis kan du få stillet sulten og imponeret dine gæster med en af Veaterys signaturretter. Få her opskriften på friterede risottokugler, også kendt under det italienske navn ’arancini’, med tilhørende urtemayo.
Med æstetiske og delikate deleretter leverer Veatery gastronomiske og grønne oplevelser til både private arrangementer og virksomheder. Bag Veatery står Camilla Elise Almblom, der startede Veatery i 2020 i noget beskedne omgivelser. I dag har Veatery vokset sig betydeligt større, og både ELLE, Fritz Hansen og &Tradition er kunder.
Hvorfor startede du Veatery?
”Jeg stiftede Veatery i maj 2020, og dengang var det blot et lille univers gennem Instagram hjemme i mit eget køkken på Sølvgade. I dag har jeg min søster og resten af team V med på holdet, og vi tilbyder grønne, gastronomiske oplevelser i form af middage, catering og afvikling af events. Jeg startede Veatery ud fra ønsket om og motivationen for at højne kvaliteten af plantebaseret middage gennem den gode smag og et æstetisk udtryk. I Veatery brænder vi for at dele vores passion for grøntsager, og gennem vores menuer illustrerer vi, hvordan smagfuldt, inspirerende og delikat mad også kan være plantebaseret.”