Få opskriften på Københavns mest fotograferede æggesandwich

Der er noget så visuelt tillokkende over de tykke skiver toastbrød, det omhyggeligt anrettede fyld og det sirlige snit på de sandwich, som Abrikos serverer. Og nå ja, så smager de lige så himmelsk, som de ser ud. Få eksklusivt opskriften på Abrikos’ sandwich med æggesalat, og hør hvorfor netop en æggesalat vækker nostalgi i Magasin.
Siden Abrikos åbnede for knap et år siden, er den lille frokostdeli på Nørregade allerede blevet Københavneres fortrukne - blandt andet takket være deres æggesalat, som nok er byens mest fotograferede. Abrikos’ æggesalat rækker da også ud over, hvad man normalt forventer af en æggesalat. Abrikos' cremede æg med karry serveres mellem blødt hjemmebagt Pain de Mie-brød og som prikken over i’et; et gurkemejesyltet smilende æg i midten. Lyder det appetitvækkende - og en smule avanceret? Så har du helt ret. Men vil du alligevel forsøge med at servere din egen hjemmerørte udgave til påskefrokosten, får du her opskriften på Abrikos’ æggesalat.