farve: 0008

Lego

John Deere 9700 Forage Harvester 42168

369,95 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Træd ind i landbrugsverdenen med LEGO Technic John Deere 9700 Forage Harvester! Dette avancerede byggesæt kombinerer autentiske detaljer med imponerende funktioner, der giver en realistisk oplevelse af landbrugsarbejdet. Med avanceret teknologi og omhyggeligt gengivne detaljer er dette sæt et must-have for enhver LEGO Technic entusiast og landbrugslivsfan.

Funktioner:

Autentisk Design: LEGO Technic John Deere 9700 Forage Harvester præsenterer et nøjagtigt og detaljeret design, der afspejler det virkelige landbrugsudstyr fra John Deere. Fra de kraftfulde skærehoveder til den robuste konstruktion er hvert aspekt omhyggeligt gengivet.

Avanceret Teknologi: Sættet omfatter avancerede teknologiske funktioner som den roterende snitteværk og en funktionel udkaster. Disse elementer giver en interaktiv bygge- og legeoplevelse, der viser maskinens virkelige funktioner.

Stort Skærehoved: LEGO Technic Forage Harvester inkluderer et imponerende skærehoved, der kan justeres for at håndtere forskellige landbrugsopgaver. En realistisk tilføjelse, der inspirerer til leg og kreativitet.

Kontrolleret Kørsel: Det integrerede tekniske design muliggør kontrolleret kørsel af forage harvesteren, hvilket giver børn mulighed for at manøvrere maskinen og opleve den som en ægte landbrugsarbejdshest.

Udforsk Landbrugsverdenen: LEGO Technic sættet giver en unik mulighed for at dykke ned i landbrugsverdenen, opdage de teknologiske innovationer og forstå processen bag høstning af afgrøder.

Samlerobjekt: Ud over at være et fantastisk legetøj er LEGO Technic John Deere 9700 Forage Harvester også et imponerende samlerobjekt, der fremviser dedikationen til detaljerne og innovationen i LEGO Technic-serien.

Oplev landbrugsarbejdet som aldrig før med LEGO Technic John Deere 9700 Forage Harvester. Dette imponerende sæt kombinerer realistisk design med avanceret teknologi, hvilket gør det til en ideel gave til landbrugslivets entusiaster og LEGO Technic-fans. Dyk ned i legen med denne avancerede forage harvester og oplev spændingen ved at skabe din egen landbrugshistorie.
John Deere 9700 Forage  Harvester 42168
Lego
John Deere 9700 Forage Harvester 42168
369,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...