farve: 0008

Lego

John Deere 948L-II skovmaskine 42157

1.499,95 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Tag på eventyr ind i de frodige skove med LEGO Technic John Deere 948L-II Skovmaskine. Dette autentiske byggesæt lader dig opleve spændingen og teknologien bag en af John Deeres mest avancerede skovmaskiner. Udforsk skovdriftens verden, mens du konstruerer denne detaljerede model og oplev, hvordan den håndterer opgaver med lethed og præcision.

Funktioner:

Kran og Klosystem: LEGO Technic John Deere 948L-II Skovmaskine er udstyret med en imponerende kran og klosystem, der efterligner de ægte bevægelser og funktioner fra skovmaskinens arbejdsmiljø. Løft, drej og håndter træstammer med lethed.

Fuld Motorisering: Oplev kraften i LEGO Technic's avancerede motorer, der driver denne skovmaskine. Kontroller armens bevægelser og klosystemet med præcision, og bring maskinens alsidige funktioner til live.

Robuste Bælter: Med bælter designet til at tackle ujævnt terræn kan denne skovmaskine navigere gennem skovbunden med stabilitet og pålidelighed. Udforsk skovens dybeste hjørner og håndter udfordrende terræn uden besvær.

Cabinens Detaljer: Træd ind i førerens sæde med en detaljeret førerkabine, der gengiver den ægte John Deere-oplevelse. Kontrolpaneler, sæder og vinduer tilføjer en ekstra dimension af realisme til din LEGO Technic model.

Autentiske Farver og Klistermærker: LEGO Technic John Deere 948L-II Skovmaskine er designet med nøjagtige farver og klistermærker, der genskaber det ikoniske John Deere-look. Denne opmærksomhed på detaljer gør din model endnu mere imponerende.

Stor Skala: Oplev imponerende størrelse og skala med denne LEGO Technic skovmaskine, der fanger essensen af John Deeres avancerede skovteknologi. Tilføj denne imponerende model til din samling af teknisk inspirerede LEGO sæt.

Opdag den spændende verden af skovbrug og maskiner med LEGO Technic John Deere 948L-II Skovmaskine. Dette byggesæt er ikke kun en model; det er en hyldest til innovationen bag John Deere og en invitation til at udforske skovens hemmeligheder!
John Deere 948L-II skovmaskine 42157
Lego
John Deere 948L-II skovmaskine 42157
1.499,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...