Log ind
Sidste chance
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Ishus 60363

319,95 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Træd ind i LEGO City og nyd en forfriskende byggeoplevelse med LEGO City Ishus-æsken! Dette farverige og legende LEGO-sæt bringer sommerens glæde til liv med et autentisk ishus, der tiltrækker både børn og voksne.

Byg den charmerende isbutik med karakteristisk isdisk, udendørs siddeplads og realistiske detaljer. LEGO City Ishus-æsken inkluderer også minifigurer af en venlig isbutiksejer og glade kunder, der står klar til at smage på de lækre isvarianter. Med forskellige farverige LEGO-elementer kan du tilpasse ishusets udseende og skabe din egen unikke LEGO City isoplevelse.

I denne LEGO City Ishus-æske er det ikke kun byggeoplevelsen, der tæller, men også den sjove leg med at servere og nyde is i solskinnet. Gør dit LEGO City mere levende med dette livlige ishus, der passer perfekt ind i enhver byscene. Ideel til både børn og samlere, LEGO City Ishus er en dejlig tilføjelse til din LEGO-samling, der fejrer sommerens glæde og forfriskninger. Gør legooplevelsen sødere med LEGO City Ishus!
Ishus 60363
Lego
Ishus 60363
319,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...