SALE
Op til 30% på masser af skønhed. Shop her
Størrelse: 200 ML

Kenzo

Hydratation Flow - Fresh Melt-In Lotion

269 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Giv din hud et hydreringsbad! Denne dejligt bløde, fugtgivende ansigtslotion er det første skønhedstrin, du skal tage for at få en smuk hud. Den kombinerer Sacred Lotus Flower Water Extract med lavmolekylær hyaluronsyre af naturlig oprindelse for at fugte huden intensivt i 24 timer(1) og hjælpe med at styrke hudens barrierefunktion. Huden er beroliget, spændstig, strålende smuk og beskyttet mod frie radikaler. Dens afslappende duft giver en følelse af velvære ved påføring. Som om huden jar fået slukket tørsten og er klar til påføring af den fugtgivende rutine.

En fugtgivende ansigtslotion, der giver en øjeblikkelig fornemmelse af friskhed og en positiv følelsesmæssig virkning ved påføring(2).

Formuleret med 94%(3) ingredienser af naturlig oprindelseDen fugtgivende ansigtslotion er velegnet til alle hudtyper. Den kan anvendes dagligt morgen og aften.(1)Instrumentel test på 11 frivillige efter én påføring(2)Selvevaluering ved Emocards på 32 frivillige efter én påføring(3)Baseret på ISO 16128-standarden. De resterende 6 % bidrager til formelens sensoriske tekstur og integritet

Hydratation Flow - Fresh Melt-In Lotion
Kenzo
Hydratation Flow - Fresh Melt-In Lotion
269 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...