Log ind
Super Bazaar
30% på ALT fra Kiehl’s & Ecooking
Størrelse: 300 ML

Raz Skincare

Hand Wash

126 kr. Pris reduceret fra 180 kr. til
Hand Wash
Raz Skincare
Hand Wash
126 kr. Pris reduceret fra 180 kr. til
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 2-3 hverdage. Læs mere
Hand Wash
Raz Skincare Hand Wash er en blid, men effektiv renseformel med et behageligt cremet skum, der er designet til daglig hudpleje. Takket være sammensætningen og blandingen af planteekstrakter har denne håndvask fantastiske rensende egenskaber, mens den efterlader huden silkeblød, glat og beroliget efter brug. Raz Skincare Hand Wash er velegnet til alle hudtyper.Sæbe beriget med egebark, kamille og havtorn.

Anvendelse
Kom en passende mængde Raz Skincare Hand Wash, ca. størrelsen af en hasselnød i håndfladen. Vask gundigt både hænder og håndled. Efter 15-30 sekunder skylles grundigt med lunkent vand og tørres godt efter.

Jeg anbefaler at du påfører Raz Skincare Hand Lotion eller Raz Skincare Hand Cream, efter hver håndvask.

Virkning :
Egebark ekstrakt. Egebarkekstrakt er kendt for at hjælpe med at absorbere toksiner og lindre irriteret, hævet hud. Med naturlige antimikrobielle egenskaber bruges egebark ekstrakter til behandling af hudproblemer, specifikt bakterielle og virale infektioner. Egebark vil derfor hjælpe dine hænder der altid og hver eneste dag er udsatte.

Kamille ekstrakt har en overflod af flavorider og fytokemikalier. Disse næringsstoffer er kendt for at bekæmpe skadelige frie radikaler og fremskynde celleregenerering og derved forbedre forekomsten af fine linjer, rynker og ar. Kamilleekstrakten dæmper rødme på grund af dets anti-inflammatoriske egenskaber. Der er grundlæggende videnskabelig forskning, der viser, at kamille hjælper med at blokere signaler i kroppen kendt som prostaglandiner, som er ansvarlige for inflammation. Dette gør kamille til en fantastisk ingrediens for folk, der har følsom hud og især for dine hænder der altid er udsatte.

Havtorn ekstrakt fremmer cellevæggens barriere, og er medvirkende til heling af sår, og genopretning af hudens væv. Derfor giver havtorn ekstrakt antirynke effekt, cellefornyende effekt, og er med til at heale hud der har fået solskader, eller døjer med sår og eksem.

E-vitamin sikre, at din hud er beskyttet i timevis efter påføring og sikre optimal genopbygning ved små rifter eller irritationer.

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Glycereth-2 Cocoate, Polysorbate 20, Cocamidopropylamine Oxide, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Xanthan Gum, Parfum, Lactic Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Butylene Glycol, Cellulose, Cellulose Gum, Chamomilla Recutita Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Quercus Robur Bark Extract, Linalool, Eugenol, Benzyl Cinnamate, Citric Acid, Benzoic Acid
Loading...