Steen Larsen

Grøn verdensmad

Goodie pris
242,96 kr.
Normal pris
269,95 kr.
Grøn verdensmad
Steen Larsen
Grøn verdensmad
242,96 kr.
269,95 kr.
Byt i butik: 30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Interessen for fremmed mad har aldrig været større, end den er i dag. Vi har fa°et smag for ek­sotisk mad via rejser og de mange udenlandske spisesteder og restauranter, der er dukket op overalt herhjemme. Samtidig er vi blevet mere bevidste om økologi og klimavenlig mad, sa° langt flere grønne retter nu finder vej til vores middagsborde.Grøn Verdensmad tager dig ud pa° en spændende gastronomisk rejse til de mest eksotiske globale køkkener i verden fra fjerne mexicanske provinser, over Australiens ørken til Indiens sydende og vibrerende gadekøkken med velsmagende retter, der alle er uden kød. Det er fascinerende, at samme krydderi eller krydderurt kan føre maden pa° bordet fra land til land og alligevel smage forskelligt. Det er gennem krydderiernes smage, dufte og sammensæt- ninger, man fornemmer hvert lands særegne stemning. Bogen vil lære dig at jonglere med krydderierne, sa° du pa° smukkeste vis kan lave retter med autentiske smage, farver og dufte og hen ad vejen justere dem til din egen personlige smag. Bogen er tilpasset danske forhold, sa° ingredienserne ikke er vanskelige at skaffe, og der er mas- ser af variationsmuligheder. De nemme opskrifter, der er lige til at ga° til for børn og voksne, kan transformere dit køkken til den bedste eksotiske restaurant i verden. Eksempler fra bogen: Australien: Cæsarsalat med macadamianødder og wontons Milano: Kartoffelgnocchi med tomatsauce og parmesan Iran: Courgette-kookoo med syltede løg og olivenbrød Vietnam: Rispandekager med svampe, mynte og ketjap manis-sauce Norden: Kartoffelsuppe med sprøde trøffel-kartoffelskræller og grønka°l Alice Springs: Bush-grønsagskebabs med kumarachips og røget østersdip Cuba: Sort bønnesuppe med sherry og pitabrød Bombay: Blomka°lskarry med vanilje-mango- chutney og jasminris Om forfatteren Emma K. Larsen er professionsbachelor i ernæring og sundhed og kandidat i sundheds- fremme, sundhedsstrategier og psykologi. Har undervist i madlavning i folkeskolen og har formidlet sund mad pa° forskellige platforme i mange a°r. Steen Larsen er kemi- og læreruddannet og er forfatter til flere populære og fantasifulde kogebøger med mad fra hele verden, bl.a. Grøn mad over alle grænser, Verdens bedste burgere, Dameskra° og labre larver, Verdens bedste hotdogs, Ga° hjem og wok og Grønne fristelser.
Loading...