Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Giganotosaurus og therizinosaurus-angreb 76949

1.199 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Træd ind i en verden af spænding og eventyr med LEGO Jurassic World Giganotosaurus og Therizinosaurus-angrebssættet. Dette imponerende LEGO-sæt er skabt i samarbejde med Jurassic World og bringer de ikoniske dinosaurer, Giganotosaurus og Therizinosaurus, til live i en verden af fantasifuld bygning og leg.

Sættet indeholder LEGO-replikaer af to imponerende dinosaurer, der er kendt for deres frygtindgydende udseende og storslåede størrelse. Giganotosaurus, en kødædende jæger, er udstyret med skarpe tænder, kraftig hale og bevægelige lemmer, mens Therizinosaurus, en planteæder med lange kløer, imponerer med sin karakteristiske kropsform og potente angrebsmekanismer.

Byg en realistisk og spændende scene fra Jurassic World med det medfølgende miljø. LEGO-sættet inkluderer også minifigurer af modige dinosaur-udforskere, udstyret med udforskerværktøj og kamera, klar til at dokumentere og undersøge denne episke dinosaurduel.

Guiden, der følger med sættet, tager dig med på en informativ rejse gennem dinosaurernes fascinerende verden. Få indblik i Giganotosaurus og Therizinosaurus' karakteristika, adfærd og den rolle, de spiller i Jurassic World-universet.

LEGO Jurassic World Giganotosaurus og Therizinosaurus-angrebssættet er ikke kun en byggeoplevelse; det er også en mulighed for at bringe Jurassic World-eventyret hjem. Skab dine egne spændende scener, udforsk dinosaurernes verden og lad fantasien flyve frit med dette imponerende LEGO-sæt. Et perfekt valg for alle Jurassic World-fans og LEGO-entusiaster, der ønsker at bringe den præhistoriske magi til live!
Giganotosaurus og therizinosaurus-angreb 76949
Lego
Giganotosaurus og therizinosaurus-angreb 76949
1.199 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...