SALE
Op til 50% på boligbrands - fx HAY & Royal Copenhagen. Shop her
farve: Dark beige
Størrelse: 50x70

Fossflakes

Fossflakes Hundeseng Dark Beige

1.299 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Med Fossflakes hundeseng sikrer du, at din hund får den ultimative hvile fyldet er nemlig de patenterede Fossflakes, der bevarer den stabile støtte længe og aldrig bliver for varme. Det betyder, at din hunds led bliver aflastet effektivt, så den vågner udhvilet og klar til nye tricks.

Vores hundesenge er også designet med dig i tankerne: Både puder og betræk kan vaskes igen og igen - og tørrer lynhurtigt, hvad enten du tørretumler ved svag varme eller lader dem lufttørre, så du ikke behøver at bekymre dig om snavs, madrester og beskidte poter i sengen.

Materialet er naturligt vandafvisende, det betyder at jord og vand fra gåturen ikke trænger dybt ind i stoffet, men kan børstet af, og når der er tale om et større mudderbad, nemt kan vaskes og efterfølgende er så godt som nyt.

Fossflakes fyldet er desuden allergivenligt. Mange hunde lider af støvallergi. Med det danskproducerede Fossflakes fyld sikrer du dig mod ubehagelige støvmider, som du ikke ønsker, skal dele seng med din bedste ven.
Vaskevejledning:
Puder til hundeseng maskinvaskes ved max 60°C.
Betræk til hundeseng vaskes ved max 40°C.
Undgå brug af skyllemiddel og vaskemiddel med enzymer til vask af Fossflakes produkter, da det kan forringe fyldets egenskaber.
Fossflakes hundesenge findes i tre forskellige størrelser.
Fossflakes Hundeseng Dark Beige
Fossflakes
Fossflakes Hundeseng Dark Beige
1.299 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb

Skynd dig - disse tilbud slutter snart!Loading...