Velkommen til

Magasin Kgs. Nytorv

Kongens Nytorv 13 - 1095 København K

  • I dag 16. august 10:00 - 20:00
  • Onsdag 17. august 10:00 - 20:00
  • Torsdag 18. august 10:00 - 20:00
  • Fredag 19. august 10:00 - 20:00
  • Lørdag 20. august 10:00 - 20:00
  • Søndag 21. august 10:00 - 20:00
  • Mandag 22. august 10:00 - 20:00

Most loved brands

Hos Magasin på Kgs. Nytorv finder du de bedste brands inden for fashion, beauty og livsstil, en dedikation til service og personlig rådgivning, som gør en forskel og Danmarks bedste byttegaranti, men du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi og ose. I vores fantastiske stormagasin kan du tage en pause i en vores hyggelige spisesteder eller mødes med vennerne til en hurtig kop kaffe inden shoppingturen.

I kælderen finder du vores store mad-univers, hvor du kan lade dig friste af lækre råvarer og delikatesser i Mad&Vin, ligesom du også kan snuppe en hurtig kop kaffe på vej mod metroen, der kører lige til døren. Vi gør alt for, at det er inspirerende og rart at besøge os og garanterer, at du vil mærke den helt specielle stemning.

Vi glæder os til at se dig i Magasin på Kgs. Nytorv!

Prøv en af vores mange services

I Magasin tilbyder vi en lang række services, der giver dig en helt personlig oplevelse af vores allesammens magiske Magasin.
Prøv vores Personlige Shoppere, der sørger for at din garderobe sidder lige i skabet, eller hvad med at forkæle dig selv med en beautybehandling i vores store beautyunivers. Du kan også få hjælp til at finde den helt rigtige gave til dig selv eller en du holder af.

Mad&Vin

I Mad&Vin på Kgs. Nytorv finder du alt hvad hjertet - og smagsløgene - kan begære. Du kan nyde en velfortjent pause i en af de lækre restauranter eller måske tage en hurtig pause i de hyggelige caféer. I Mad&Vin kan du finde en masse kvalitetsvarer og specialiteter, så du kan glæde familie og venner med velsmagende måltider af gode råvarer.

Loading...