Log ind

I Magasins slagter og delikatesseafdeling finder du alt hvert hjertet kan begære. Her finder du blandt andet dansk oksekød fra Kildegaarden, dansk velfærdskalv fra Grambogård og fantastisk dansk svinekød fra Svendborg Gris. Ud over vores normale basisudvalg af høj kvalitet, kan vi også forkæle dig med noget der er lidt mere ud over det sædvanelige – en række af særlige typer kød, som vi mener at alle burde smage.

Du kan blandt andet finde Iberico udskæringer; også velkendt som sortfodsgris. Denne type kød vil med garanti forsyne hjemmekøkkenet med en helt ny verden af smage, uanset om du skal grille eller lave en lækker menu indendørs. Vi har også en særlig forkærlighed for Wagyu kvæget, hvis kød er helt særligt grundet den massive fedt marmorering, der forsyner kødet med en intens smag og vidunderlig mørhed. Vi har skiftevis Wagyu fra Japan og Australien, men du kan altid bestille lige netop det du mangler, så sørger vi for at få det hjem.

Derudover har vi naturligvis også en bred vifte af udskæringer af kylling, lam og hvad du ellers måtte begære. Husk, vi kan altid hjælpe og om ikke andet kan vi sørge for at bestille kødet hjem til dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig i Mad&Vins slagter!

Loading...