Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: Sort

Lego

Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros off 42129

2.499 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Gør dig klar til at erobre det ukendte med LEGO Technic Fjernstyret Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros Offroadtruck. Dette ekstraordinære LEGO-sæt bringer den robuste kraft og overlegne offroad-evne fra den ikoniske Mercedes-Benz Zetros til dit eget fjernstyrede LEGO-univers.

Sættet leverer en detaljeret LEGO-gengivelse af Mercedes-Benz Zetros Offroadtruck, komplet med fire uafhængige affjedringer, store terrændæk og en realistisk kabine. Den fjernstyrede funktion giver dig fuld kontrol over køretøjet, så du kan navigere gennem udfordrende terræn og imponere med imponerende offroad-maniøvrer.

Den medfølgende fjernbetjening giver dig præcis styring og fartkontrol, hvilket gør det muligt at tilpasse køreoplevelsen og tackle forskellige terrænforhold. Oplev spændingen ved at køre din egen fjernstyrede Mercedes-Benz Zetros og udfordre dine køreferdigheder i en række terrainscenarioer.

Guiden, der følger med sættet, tager dig med på en opdagelsesrejse gennem Mercedes-Benz Zetros' unikke funktioner og LEGO Technic-designets tekniske kompleksitet. Lær om de avancerede ingeniørprincipper, der gør dette fjernstyrede køretøj til et teknisk mesterværk.

LEGO Technic Fjernstyret Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros Offroadtruck er ikke blot en byggeoplevelse; det er en invitation til at udforske, kontrollere og dominere det ujævne terræn med stil. Tag styringen med denne imponerende fjernstyrede offroadtruck, der vil appellere til både bilentusiaster og LEGO-fans, der ønsker at kombinere teknik og leg på en unik måde. Et must-have for dem, der søger ultimativ fjernstyring og LEGO-køreglæde!
Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros off 42129
Lego
Firhjulstrukket Mercedes-Benz Zetros off 42129
2.499 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...