3 for 2
Shop solpleje fra Karmameju. Få 3 produkter, betal kun for 2.
Størrelse: 19-09-2022

Peter Thomas Roth

Even Smoother Glycolic Retinol Resurfacing Peel Pads 60 stk.

475 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Boost din hudplejerutine og giv huden fornyet liv med Even Smoother Glycolic Retinol Resurfacing Peel Pads! En intensiv genopbyggende peeling med en 20% høj koncentration af glykolsyre og 1,5% mikroindkapslet retinol, der synligt forbedrer hudens tekstur. Huden bliver mere klar og ensartet samtidig med, at fine linjer og rynker reduceres. Resultatet kan ses allerede efter en nat, og det vedligeholdes og forbedres over tid, hvis du bruger disse pads regelmæssigt.

Eksfolierende peeling pads
Giver mere ensartet hud og reducerer fine linjer og rynker
Modvirker en tør og stram fornemmelse
For en glattere og mere fin hudtekstur

Retinolen frigives gradvist i løbet af natten for en foryngende effekt, der er blid, men effektiv. Niacinamid er med til at give en mere ensartet hudtone. Allantoin og adenosin beroliger huden. Hyaluronsyre modvirker en stram og tør fornemmelse, og får huden til at føles gennemfugtet og i balance.

Anvendelse
1: Bruges om aftenen. Stryg forsigtigt en pad over ren hud i ansigtet. En stikkende eller prikkende fornemmelse i huden er normal. Skal ikke skylles af.

2: Bruges 1-2 gange om ugen. Kan bruges oftere, (hver aften, hvis du vil), når huden vænner sig til produktet. Hvis der opstår mild irritation eller rødme: Brug produktet en gang om ugen, indtil huden vænner sig til det.

3: Afslut med natcreme.

BEMÆRK!
Produktet kan gøre huden mere følsom over for solens stråler. Brug derfor altid solbeskyttelse i løbet af dagen, når du anvender produktet, og mindst en uge efter endt brug.
Even Smoother  Glycolic Retinol Resurfacing Peel Pads 60 stk.
Peter Thomas Roth
Even Smoother Glycolic Retinol Resurfacing Peel Pads 60 stk.
475 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...