farve: Chai Tee
Størrelse: ONE SIZE

Easygrow

Easygrow Kørepose - Norse Chai Tee

1.049,50 kr.
Pris reduceret fra 2.099 kr. til
Easygrow Kørepose - Norse Chai Tee
Easygrow
Easygrow Kørepose - Norse Chai Tee
1.049,50 kr.
Pris reduceret fra 2.099 kr. til
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Easygrow HOOD Norse er den ultimative k¿repose til vinteren. Yderstof i stærk polyester og inderstof i lækker økologisk GOTS certificeret bomuld. HOOD Norse er fyldt med ventilerende og varmeisolerende dun med en grad af fyldning der hedder 80/20 dun/fjer i høj kvalitet. Fremstillet i henhold til OEKO-TEX¨ Standard 100 (18.HCN.38944. HOOD Norse er imprægneret med Bionic Finish ECO og har et vandsøjletryk på 3000mm, åndbarhed 3000gr/m2/24 timer og er vindtæt.

Hætten kan snøres fra tre forskellige punkter: øverst og på hver side. Dette giver dig mulighed for at lukke godt og tæt til rundt om barnets hoved. Perfekt til at forhindre vind, sne eller regn i at blæse ind i posen. Virkelig en perfekt kørepose til aktive familier, da den er fantastisk i alle vogne, samt i ladvogne, så længe selerne passer til posens selehuller, der er tilpasset 5-punktssele.

Uld i ryggen er guld værd både på kolde vinterdage og på mildere efterårsdage. Uld har den vidunderlige egenskab, at den er varmeregulerende. Det betyder, at det varmer, når barnet har brug for det, og har en køleeffekt, hvis det bliver varmt. Med forlængelsesdelen bliver HOOD Norse hele 125 cm og er dermed blandt de længste køreposer på markedet.

Norse kan bruges sammen med bæreplade fra Easygrow så det er nemt at få din baby fra barnvognen og ind i huset uden at skulle tage dem ud af den varme kørepose.
Loading...