SUPER BAZAAR
20-25% på tusindvis af mærkevarer til boligen - Find bl.a. Sage, Royal Copenhagen & Vipp
farve: Hvid, sølv
Størrelse: H: 98,3 x B: 29,8 x D: 17,8 cm

Dyson

Dyson Cool™ Tower - AM07

2.990 kr.
Udsolgt
Dyson Cool™ Tower - AM07
Dyson
Dyson Cool™ Tower - AM07
2.990 kr.
Udsolgt
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
AM07 gulvventilatoren giver en jævn strøm af kølende blød luft til rummet. Dyson AM07 gulvventilator benytter patenteret Air Multiplier™-teknologi til at indsuge og accelerere omgivende luft. Der skabes en kraftig luftstrøm, idet luft accelereres gennem ventilatorens ringformede åbning. Denne luftstrøm føres over en plade, der er formet som en flyvinge. Dette giver luftstrømmen en retning, som derfor skaber undertryk bag og rundt om ventilatoren.
Ventilatorens strømforbrug er reduceret med 40%, da ventilatorens motor er indstillet til at køre langsommere. Derfor bruges der mindre energi. Denne reducerede turbulens sænker også lydniveauet med hele 75%. Dyson’s ingeniører har strømlinet luftkanalerne i ventilatoren, så luften jævnt kan passere igennem ventilatoren. Ydermere har de udviklet en Helmholtz-resonator, som spreder og opfanger lyden fra ventilatorens motor.
Der medfølger en fjernbetjening, som indeholder 10 indstillinger af luftgennemstrømning, tænd/sluk knap, sluk-timer som slukker ventilatoren automatisk efter indstillet tid -mellem 15 minutter og 9 timer., samt kontrol af oscillationen, temperaturen og luftstrømshastigheden i ventilatoren.
Ventilatoren er sikker, idet der ikke er nogle hurtigt roterende blade.
Ventilatoren har en justerbar hældnings-funktion.
Nem at rengøre.
Loading...