Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Dyrereservat på bondegård 42617

499,95 kr.
Dyrereservat på bondegård 42617
Lego
Dyrereservat på bondegård 42617
499,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Oplev glæden ved dyrelivet med LEGO Friends Dyrereservat på bondegård! Dette hjertevarme byggesæt tager børn med på en spændende tur til en charmerende bondegård, hvor de kan interagere med skønne dyr og opleve landlivets magi. Med detaljerede minifigurer og autentiske funktioner, er dette sæt designet til at inspirere kreativ leg og dyreelskende eventyr.

Funktioner:

Dyrereservat Design: LEGO Friends Dyrereservat på bondegård præsenterer en atmosfærefyldt bondegård med en hestestald, kyllingekop, hegn og en hyggelig bondegårdsbutik. Hvert element er designet med omhu for at skabe en fornemmelse af landlig idyl.

Minifigurer af Dyrepassere: Inkluderer minifigurer af dedikerede dyrepassere klædt i passende arbejdstøj, klar til at tage sig af gårdsdyrene og interagere med bondegårdens besøgende.

Mange Dyrefigurer: Sættet indeholder et udvalg af dyrefigurer, herunder heste, kaniner, kyllinger og en lille hund. Dette skaber en dynamisk og levende bondegårdsscene, der opmuntrer til fantasifuld leg.

Interaktivt Tilbehør: LEGO Friends Dyrereservatet inkluderer interaktive elementer som børstning af hesten, fodring af dyrene, og opsamling af friske æg fra kyllingekuppet. Børn kan engagere sig i hverdagsaktiviteter på gården.

Butik og Salgsvogn: Bondegårdsbutikken og salgsvognen giver børn mulighed for at sælge friske landbrugsprodukter og opleve handel og bytte i en legende bondegårdsindstilling.

Kreativ Rolleleg: LEGO Friends Dyrereservat på bondegård opfordrer til kreativ leg og historiefortælling, hvor børn kan forestille sig at være dyrepassere, gårdsejere eller besøgende, der oplever den naturskønne bondegårdsatmosfære.

Tag med på eventyr til LEGO Friends Dyrereservat på bondegård. Dette charmerende sæt kombinerer landlig idyl med LEGO Friends' glæde ved dyr og interaktive legemuligheder. Giv børnene mulighed for at udforske dyrepleje, landliv og venskab på denne fantasifulde bondegård.
Loading...