Log ind

 

 

 

 

Hvor varmt har du det om natten?

Magasins dyner kommer i en let, lun eller varm udgave, så der er noget til dig, som har det varmt om natten og dig, som fryser. Derudover er der sommerdyner til de varme måneder. Er du i tvivl om, hvilken du skal gå efter, så læs med her.


Er du en af dem, der har det varmt om natten?

Sover du i et varmt soveværelse? Måske dyrker du meget sport og genererer derfor meget varme om natten? Så vil vi i de kolde vintermåneder anbefale en dyne i kategorien let, hvortil du om sommeren kunne vælge en sommerdyne.

Er du en rigtig frossenpind?

Kan du nogle gange vågne af kulde om natten? Måske bor du i et gammelt hus eller lejlighed? Så skal du nok vælge en dyne i kategorien varm til vinterhalvåret, hvor du i de varme sommermåneder kan bruge en let.

Har du det hverken varmt eller koldt?

Så skal du vælge en dyne i kategorien lun, som du kan bruge i vintermånederne. Når du så rammer de varmere måneder på året, så kan du med fordel vælge en sommerdyne.


Har du svært ved at finde ro om natten?

Hvis du ofte har svært ved at finde ro om natten eller lider af søvnforstyrrelser, bør du overveje en tyngdedyne. Tyngdedyner er lidt tungere end de almindelige dyner, hvilket giver en beroligende og afslappende effekt, som hjælper med at dæmpe uroen i din krop og gør det nemmere at finde ro. Tyngdedynen er velegnet til dig, der søger ekstra komfort og beroligelse, uanset om det er sommer eller vinter.

 

 
null

Hvordan vælger du din næste dyne?

Vi har lavet fire små skridt, som du kan følge næste gang, du skal have en ny dyne. Det er helt simpelt, så du kan hjælpe dig selv til det rigtige valg.

 

 

 

Vælg mellem forskellige kvaliteter

Vores sortiment af dyner byder også på forskellige kvaliteter, som er opdelt i guld, sølv og bronze.

 

null

 

 

Guld

Dette er en serie, hvor dynerne enten er fyldt med hvide moskusdun eller hvide gåsedun - begge i klasse 1. Gulddynerne findes desuden i en let, lun eller varm udgave, der giver dig mulighed for at vælge den variant, som vil give dig den bedst mulige søvn. Guldserien er lækre dyner med de blødeste dun, våret er 100% bomuldssatin, hvilket giver et lækkert blødt og åndbart produkt. Hold hovedet koldt og kroppen varm med en Magasin Guld dyne, som er en sikker vinder hele natten året rundt.

Dynen er syet i kassetter, hvilket sikrer dig en jævn fordeling af fyldet og en fyldig dyne hver eneste dag. Dynen er deklareret af Astma-Allergi Nordic samt NOMITE-, Oeko-Tex- og Downpass-certificeret. En dyne til dig, hvor kun det bedste er godt nok.

 

Sølv

I denne serie er dynerne enten fyldt med hvide moskusdun eller hvide gåsedun - begge i klasse 1. Sølvdynen findes i en let, lun eller varm udgave. Hold hovedet koldt og kroppen varm med en lækker Sølv dyne, som holder dig varm hele natten året rundt. Dynen er syet i kassetter, hvilket sikrer dig en jævn fordeling af fyldet og en fyldig dyne hver eneste dag. Dynen er deklareret af Astma-Allergi Nordic samt NOMITE-, Oeko-Tex- og Downpass-certificeret. Derudover er den lavet af 100% Bomuldsbatist, hvilket giver et lækkert og åndbart produkt. Fordi du fortjener den bedste søvn – hver nat.

 

Bronze

Bronzedynerne er fyldt med hvide moskusdun i klasse 1. De findes i en let, lun eller varm udgave, der giver dig mulighed for at vælge den, der vil passer bedst til dig. Dynen er syet i kassetter, hvilket sikrer dig en jævn fordeling af fyldet og en fyldig dyne hver eneste dag. Dynen er deklareret af Astma-Allergi Nordic samt NOMITE-, Oeko-Tex- og Downpass-certificeret. Derudover er den lavet af 100% Bomuldscambric, hvilket giver et lækkert og åndbart produkt. En dyne så god, at du ikke drømmer om det.

 

 

We Love to Care

We Love to Care dynerne er skabt ud fra et ansvarlighedsfokus i et samarbejde med Astma-Allergi Nordic. Dynerne er lavet i 100% økologisk bomuldsbatist, som sikrer et lækkert og åndbart produkt. De blødeste moskusdun er syet i kassetter, som giver en jævn fordeling af fyldet og dermed en fyldig dyne hver nat. We Love to Care dynerne holder dig varm hele året og er NOMITE-, Oeko-Tex- og Downpass-certificeret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad betyder certificeringerne?

 

NOMITE

en klassifikation fra den europæiske dun og fjerforening EDFA. Bolsteret testes og skal overholde PAS1008. For at opnå dette mærke, skal bolsteret være så tætvævet, at husstøvmiden ikke kan trænge igennem. Mærket er en garanti for, at produktet er egnet til husstøvmide-allergikere.

 

Oeko-tex

standard 100 er en international og frivillig produkt-kontrol. Oeko-Tex Standard 100 findes i produktklasser fra 1 til 4. Grupperne har forskellige grænseværdier på de tilladte mængder af forskellige restkemikalier i det færdige produkt. På vores dyner og puder anvender vi Klasse 1, som har de skrappeste krav.

 

DOWNAFRESH

opfylder renheds- og hygiejnekrav efter DIN EN12935. Naturfyldet er vasket og varmebehandlet, så det ikke indeholder mider eller andre allergifremkaldende stoffer. DOWNAFRESH er en garant for godkendt sporringssystem af dunfyldet og en garanti for, at gældende lovgivning om dyrevelfærd og etik overholdes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaskeanvisning af dyner og puder

Dyner og puder med dun og fjer kan vaskes i maskine på op til 60º C. Anvend en vaskemaskine med kapacitet på min. 7 kg. Vask på skåneprogram med høj vandstand og lav tromlerotation. Vælg et vaskemiddel uden enzymer og brug ikke skyllemiddel.

 

Dyner og puder med dun og fjer skal altid tørres i tørretumbler med et par tennisbolde direkte efter vask - ellers klumper dunene sammen, og der kan dannes mug. Dynen tørres ved ca. 60º C i tørretumbler. Processen tager lang tid, mellem 3 til 5 timer, alt efter størrelsen på puden og tumblerens kapacitet. Dynen og puden skal være fuldstændig tør, også de fine dun inden i - de må ikke føles fugtige.

 

 

 

Loading...