Størrelse: 75 ml

DIOR

DIOR Sauvage Moisturizer for Face and Beard 75 ml

470 kr.
DIOR Sauvage Moisturizer for Face and Beard 75 ml
DIOR
DIOR Sauvage Moisturizer for Face and Beard 75 ml
470 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Sauvage Moisturizer for Face and Beard består af 96 %* naturlige ingredienser. Fugtighedscremen har en let konsistens, der ikke klistrer, giver en afslappende, frisk fornemmelse og absorberes hurtigt af huden, så den fugtes, samtidig med at den efterlader en mat finish.
Sauvage Moisturizer er velegnet til alle styles: skæg, overskæg eller tæt barbering og fugter og blødgør huden uden at efterlade rester.
Sauvage Moisturizer for Face and Beard er et musthave produkt fra Sauvages velduftende hudplejerutine. Flakonen har en dyb blå farve og består af næsten 40 % genbrugsglas.
* Mængden er beregnet ud fra ISO 16128-1- og ISO 16128-2-standarden. Procentdelen af vand inkluderet. De resterende 4 % af ingredienserne bidrager til produktets virkning, sanselighed og stabilitet. Sauvage Moisturizer for Face and Beard består af 96 %* naturlige ingredienser. Fugtighedscremen har en let konsistens, der ikke klistrer, giver en afslappende, frisk fornemmelse og absorberes hurtigt af huden, så den fugtes, samtidig med at den efterlader en mat finish.
Loading...