Få 20% på stort set alt ved køb af min. 2 varer markeret med ”Juleshopping 20%”
Størrelse: 20 ml

Paula's Choice

C15 Super Booster

364 kr. Pris reduceret fra 455 kr. til
Udsolgt
C15 Super Booster
Paula's Choice
C15 Super Booster
364 kr. Pris reduceret fra 455 kr. til
Udsolgt
Julegaveretur frem til 24. Januar 2023
Få 20% ved køb af min. 2 varer

*Gælder alle varer markeret med ”Juleshopping 20%”

Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt dine varer helt frem til 24. januar 2023. Læs mere
Leveringstid: 1-3 hverdage. Læs mere
Giv huden et boost med 15% C-vitamin for dramatisk bedre hud der ser yngre ud.

The C15 Super Booster formindsker synlige tegn på aldring og giver glattere, lysere og fastere hud. Formularen indeholder en blanding af 15% stabiliseret C-vitamin (l-ascorbinsyre) med en pH-værdi på 3.0, potente antioxidanter inklusiv E-vitamin og ferulinsyre samt hud-udglattende peptider. Huden er beskyttet imod miljømæssige skader, og du vil se en mere strålende hud, der ser dramatisk yngre ud dag efter dag.

Anvendelse:
Brug en eller to gange dagligt efter rensning, toning og eksfoliering. Føj 2-3 dråber til din favorit fugtighedscreme eller serum. Kan bruges alene. Om dagen, efterfølg med en bredspektret solcreme med SPF 30 eller højere. Kan bruges omkring området under øjnene.

Hvad er hovedingredienserne?
C-VITAMIN: En af de mest forsket vitaminer for huden, vist til at forbedre udseendet af adskillige tegn på aldring, oplyse ujævn hudfarve og forbedre hud-restaurerende og lindrende fordele.
E-VITAMIN: En af de mest forsket antioxidanter for kroppen og huden. Hjælper med at forsvare huden imod stressen forudsaget af udsættelse for UV-lys.
FERULINSYRE: Kraftfuld antioxidant fundet i klid. Hjælper med at beskytte huden imod skade fra frie radikale, og forstærker stabiliteten af C- og D-vitamin i produkter.
Loading...