Størrelse: 30 ML

The Ordinary

Buffet + Copper Peptides 1%

295 kr.
Buffet + Copper Peptides 1%
The Ordinary
Buffet + Copper Peptides 1%
295 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Multiteknologisk peptidserumDenne formel kombinerer flere veldokumenterede peptidteknologier for at behandle flere forskellige tegn på ældning.


Kobberpeptider, også kendt som GHK-Cu (kobbertripeptid-1)

Matrixyl 3000-peptidkomplex (med palmitoyltetrapeptid-7)

Matrixyl synthe'6-peptidkomplex (med palmitoyltripeptid-38)

SYN-AKE-peptidkomplex (med dipeptiddiaminobutyroylbensylamiddiacetat) Relistaspeptidkomplex (med acetylarginyltryptophyldiphenylglycin )

ARGIRELOX-peptidkomplex (med acetylhexapeptid-8, pentapeptid-18)

Desuden er anvendt et probiotiskt komplex (Lactococcus lactis lysat) opløst i en base af 11 hudvenlige aminosyrer og flere former for hyaluronsyre."Buffét" + Copper Peptides 1% adskiller sig fra vores oprindelige "Buffé" ved sit indhold af 1% rene kobberpeptider. I kobberpeptidernes naturlige funktion indgår at støtte flere vigtige sundhedsfunktioner. For eksempel at opretholde normal immunfunktion, kollagensyntese, fibroblastproduktion og antiinflammatoriske reaktioner, som tilsammen medfører en forbedring af hudens sundhed. Indholdet af kobberpeptider giver samtidig produktet en naturlig blå farve.

Den totale koncentration af aktive teknologier i denne formel er 26,1%.(Der er referencer til varemærker fra tredjepart i denne beskrivelse. SYN ™ er et varemærke, som tilhører DSM, Matrixyl™, Synthe'6 ™ og Matrixyl ™ 3000 er varemærker, som tilhører Sederma Inc. ARGIRELOX ™ er et varemærke, som tilhører Lipotec SAU:Hverken The Ordinary eller DECIEM er knyttet til disse varemærker eller deres ejere.).

100% vegansk.
Loading...