Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Brandslukningsfly 60413

529,95 kr.
Brandslukningsfly 60413
Lego
Brandslukningsfly 60413
529,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Lad LEGO City Brandslukningsflyet løfte sig til handling for at bekæmpe brande fra luften! Dette spændende byggesæt giver børn mulighed for at blive en del af LEGO Citys heltemæssige brandbekæmpelsesaktioner. Med autentiske detaljer og interaktive funktioner er dette sæt designet til at bringe fantasien i højderne.

Funktioner:

Brandslukningsflydesign: LEGO City Brandslukningsflyet præsenterer et realistisk og detaljeret flydesign, der er inspireret af rigtige brandslukningsfly. Fra vingerne til cockpittet er hvert aspekt nøje gennemtænkt for at skabe en spændende byggeoplevelse.

Minifigurer af Brandmænd: Inkluderer minifigurer af modige brandmænd, komplet med beskyttelsesudstyr og redningsværktøjer. Børn kan forestille sig og iscenesætte dramatiske redningsaktioner fra luften.

Flyvende Action: LEGO City Brandslukningsflyet har en spændende udvidet slukningsmekanisme, der giver børn mulighed for at trykke på udløseren for at frigøre "vand" over brandområdet. En interaktiv funktion, der forstærker legens realisme.

Brandslukningsudstyr: Sættet inkluderer også et brandslukningskøretøj med udstyr, der giver en fuldendt brandslukningsscenario. Børn kan organisere og planlægge deres redningsaktioner med dette komplette sæt.

Kreativ Rolleleg: LEGO City Brandslukningsflyet opmuntrer til kreativ rolleleg og historiefortælling, hvor børn kan være helte i deres egne brandbekæmpelseseventyr. Sættet giver plads til leg og udforskning af utallige redningsmissioner.

Kompatibilitet med Andre LEGO City-sæt: Udvid legen ved at kombinere dette brandslukningssæt med andre LEGO City-sæt og skabe en sammenhængende verden af byeventyr og heltemod.

Dyk ned i actionfyldte øjeblikke og redningsoperationer med LEGO City Brandslukningsflyet. Dette sæt giver børn mulighed for at opleve spændingen ved at være en del af LEGO Citys brandbekæmpende team og opfordrer til kreativ leg og teamwork. Vær en helt og sluk brandene fra luften med dette imponerende brandslukningsflysæt.
Loading...