Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Brachiosaurus-opdagelse 76960

799 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Tag med på en episk rejse til fortiden med LEGO Jurassic Park Brachiosaurus-opdagelsessættet. Dette imponerende LEGO-sæt er skabt i samarbejde med Jurassic Park-filmene og indfanger den majestætiske skønhed og størrelse af den ikoniske Brachiosaurus-dinosaur.

Sættet inkluderer en detaljeret LEGO-gengivelse af Brachiosaurus med realistiske træk, bevægelige ben, hals og hoved. Indbygget i scenen er også en LEGO-replika af en Jurassic Park Jeep, komplet med minifigurer af forskere udstyret med kameraer og udforskerværktøj. Den medfølgende opsætning, der indeholder vegetation og et LEGO-fossilelement, tilføjer en autentisk touch til opdagelsesoplevelsen.

Guiden, der følger med sættet, tager dig med på en spændende rejse gennem Jurassic Park-universet og giver baggrundsinformation om Brachiosaurus og filmens ikoniske øjeblikke. LEGO Jurassic Park Brachiosaurus-opdagelsessættet er mere end blot en byggeoplevelse; det er en dykning ind i filmens verden og en mulighed for at genopleve de magiske øjeblikke fra Jurassic Park.

Når byggeriet er fuldført, bliver LEGO Jurassic Park Brachiosaurus-opdagelsessættet en fantastisk udstillingsgenstand, der vil imponere både Jurassic Park-fans og LEGO-samlere. Placer dette majestætiske LEGO Brachiosaurus-sæt på hylden og lad det bringe et strejf af præhistorisk eventyr til din LEGO-samling.

Udforsk fortiden og genoplev filmens magi med LEGO Jurassic Park Brachiosaurus-opdagelsessættet. Byg, le og udstil denne imponerende LEGO-replika af en af de mest ikoniske dinosaurer nogensinde set på film. Et must-have for Jurassic Park-entusiaster og LEGO-fans, der ønsker at skabe deres egen præhistoriske verden!
Brachiosaurus-opdagelse 76960
Lego
Brachiosaurus-opdagelse 76960
799 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...