Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

BMW M 1000 RR 42130

1.899 kr.
BMW M 1000 RR 42130
Lego
BMW M 1000 RR 42130
1.899 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Gør dig klar til at opleve hastighedens og præcisionens magi med LEGO Technic BMW M 1000 RR. Dette imponerende byggesæt er en perfekt miniaturegengivelse af den banebrydende BMW-motorcykel, der er kendt for sin avancerede teknologi, aerodynamiske design og uovertrufne ydeevne på racerbanen. Træd ind i motorcykelverdenens spændende univers og byg din egen LEGO Technic version af BMW M 1000 RR.

Funktioner:

Autentisk Design: LEGO Technic BMW M 1000 RR er nøje designet for at fange essensen af den virkelige motorcykel. Fra de karakteristiske blå og hvide farver til de aerodynamiske linjer og detaljerede komponenter er dette byggesæt en hyldest til BMW's banebrydende design.

Fuld Motorisering: Oplev kraften og præcisionen i LEGO Technic's avancerede motorfunktioner, der bringer BMW M 1000 RR til live. Motorcyklens bevægelige dele, herunder affjedringssystemet og styret, giver en realistisk og dynamisk oplevelse.

Affjedringssystem: LEGO Technic BMW M 1000 RR er udstyret med et imponerende affjedringssystem, der efterligner den reelle motorcykels evne til at tackle ujævne overflader. Dette giver en autentisk køreoplevelse, når du manøvrerer din LEGO-motorcykel.

Bevægeligt Styrsystem: Tag styringen over LEGO BMW M 1000 RR med det funktionelle styrsystem. Drej forsigtigt styret for at manøvrere gennem sving og skabe en dynamisk køreoplevelse på din LEGO-racerbane.

Fremragende Detaljer: Fra dekorative klistermærker til de mindste tekniske detaljer afspejler dette LEGO Technic-sæt BMW's engagement i perfektion. Hver lille element er omhyggeligt designet for at levere en tro kopi af den virkelige motorcykel.

Skala og Proportioner: LEGO Technic BMW M 1000 RR giver dig mulighed for at bygge en imponerende skala-model af denne fantastiske motorcykel. Den passer perfekt ind i din samling af teknisk inspirerede LEGO-sæt.

Sæt dig i førersædet og mærk suset af vinden, når du bygger LEGO Technic BMW M 1000 RR. Dette byggesæt er ikke kun en model; det er en hyldest til innovationen bag BMW's motorcykeldesign og en invitation til at opleve den ægte køreoplevelse i LEGO-form.
Loading...