farve: Grøn

Bergans

Bergans Utne Zip-Off bukser, herre Olive Green

629,30 kr.
Pris reduceret fra 899 kr. til
Bergans Utne Zip-Off bukser, herre Olive Green
Bergans
Bergans Utne Zip-Off bukser, herre Olive Green
629,30 kr.
Pris reduceret fra 899 kr. til
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere

Bergans Utne Zip-Off er et par velsiddende sommerbukser der er perfekte til rejsebrug og sommervandring da de vejer minimalt og derfor bare kan smides ned i rygsækken / kufferten.

Til vandrebrug beskytter Utne effektivt mod kold vind når du vandrer en blæsende solskinsdag når du får pulsen op og sved på panden kan bukserne hurtigt og nemt forvandles til et par funktionelle vandreshorts.

På sommerferien går Utne både til strandturene i løbet af dagen og i kombination med en let sommerskjorte til en afslappet feriemiddag med kæresten på byens bedste restaurant

Utne er fremstillet i lækkert og blødt stof der føles superbehageligt mod huden Materialet indeholder 3 % elastan der gør bukserne strækbare nok til at følge alle dine bevægelser f.eks. når du skal springe over et vandløb eller klatrer over et væltet Redwood træ i Yellowstone.

Utne er forsynet med 2 gode frontlommer baglomme med lynlås og to rummelige lårlommer så du har god plads til alle de daglige fornødenheder du gerne vil have med dig rundt.

Loading...