farve: Grøn

Bergans

Bergans Utne Zip-Off bukser, dame

629,30 kr.
Pris reduceret fra 899 kr. til
Bergans Utne Zip-Off bukser, dame
Bergans
Bergans Utne Zip-Off bukser, dame
629,30 kr.
Pris reduceret fra 899 kr. til
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere

Bergans Utne Zip-Off er et par velsiddende sommerbukser i den gode pasform der kendetegner alle Bergans produkter til kvinder.

De er perfekte til rejsebrug og sommervandring da de vejer minimalt og derfor bare kan smides ned i rygsækken / kufferten.

Til vandrebrug beskytter Utne effektivt mod kold vind når du vandrer en blæsende solskinsdag når får du pulsen op og sved på panden kan bukserne hurtigt og nemt forvandles til et par funktionelle vandreshorts.

På sommerferien går Utne både til shoppeturene i løbet af dagen og - i kombination med en let sommertop - til en afslappet feriemiddag med kæresten på byens bedste restaurant

Utne er fremstillet i lækkert og blødt stof der føles superbehageligt mod huden Materialet indeholder 3 % elastan der gør bukserne strækbare nok til at følge alle dine bevægelser f.eks. når du skal springe over et vandløb eller klatrer over et væltet Redwood træ i Yellowstone.

Utne er forsynet med 2 gode stiklommer og to rummelige lårlommer så du har god plads til alt det du gerne vil have lige ved hånden.

Loading...