Størrelse: NO_SIZE

Sebra

Babytæppe, deep sea navy

299 kr.
Babytæppe, deep sea navy
Sebra
Babytæppe, deep sea navy
299 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Smukt, økologisk babytæppe, her i den mørkeblå farve ""deep sea navy"". Babytæppet er GOTS-certificeret - din garanti for et økologisk kvalitetsprodukt. Læs mere om GOTS.

Fantastisk blødt, dansk designet tæppe i flot tætvævet musselin i 6 lag - en bomuldskvalitet, der føles blød og rar mod huden.
Brug tæppet som et legetæppe eller put barnet i det i barnevognen en dag, hvor dynen er for varm eller en dag, hvor der er behov for lidt ekstra varme.
Tæppet målet 85x85 cm og kan derfor også bruges som et svøb til den nyfødte baby. Tag tæppet med på farten og brug det til at sidde/lege på eller som afskærmning ved amning, hvis der er behov for ro omkring barnet. Når tæppet ikke er i brug, vil det pynte i sofaen eller i babysengen.

Kan maskinvaskes ved 40 grader.

Advarsel. Må ikke anvendes i nærheden af åben ild.

Kort om GOTS-certificeringen:
Garanterer et økologisk og bæredygtigt produkt, produceret ud fra en række høje miljømæssige standarder for hele produktionskæden lige fra høstningen af råmaterialerne til emballagen. GOTS sikrer, at produktet er produceret under gode arbejdsforhold. Sebra Interiør licensnummer: CU1014229.
Loading...