farve: 0008

Lego

Audi RS Q e-tron 42160

1.349 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Træd ind i fremtidens motorsportsverden med LEGO Technic Fjernstyret Audi RS Q e-tron. Dette banebrydende LEGO-sæt er en hyldest til Audis engagement i elektrificering og rallyevents og giver dig mulighed for at bygge, styre og opleve den revolutionerende Audi RS Q e-tron i fjernstyret LEGO-form.

Sættet indeholder en nøje gengivet LEGO-replika af Audi RS Q e-tron, komplet med autentiske detaljer som aerodynamisk karrosseri, fjedrende affjedring og et realistisk førerkabine med instrumentbræt. Den fjernstyrede teknologi giver dig fuld kontrol over køretøjet, så du kan udforske terrænet, tackle forhindringer og opleve Audi RS Q e-tron's elektriske ydeevne på egen hånd.

Fjernbetjeningen giver dig præcis styring og fartkontrol, hvilket muliggør en alsidig køreoplevelse. Oplev spændingen ved at manøvrere denne banebrydende fjernstyrede Audi gennem udfordrende terræn og skabe dine egne rallyeventyr.

Guiden, der følger med sættet, tager dig med på en informativ rejse gennem Audis engagement i motorsport og introducerer dig til de teknologier og innovationer, der er indarbejdet i Audi RS Q e-tron. Lær om bilens elektriske drivsystem og aerodynamiske design, mens du bygger din egen LEGO-version.

LEGO Technic Fjernstyret Audi RS Q e-tron er ikke kun en byggeoplevelse; det er en invitation til at opleve fremtidens banebrydende teknologi i din egen stue. Tag fjernbetjeningen, tag plads bag rattet og oplev spændingen ved elektrificeret køreglæde med dette imponerende LEGO-sæt. Et must-have for både Audi-entusiaster og LEGO-fans, der ønsker at være en del af fremtidens bilteknologi!
Audi RS Q e-tron 42160
Lego
Audi RS Q e-tron 42160
1.349 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...