KUN DENNE WEEKEND!
20% på ALT fra GESTUZ & mbyM. Shop her.
farve: Rød

Asivik

ASIVIK W Storm 4 Jacket, Chipotle

2.499 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere

Asivik Storm4 skaljakke er optimeret på fit og hættekonstruktion. Den grundlæggende funktion som en solid og funktionel 3-lags skaljakke der holder dig tør på alverdens eventyr er grundlæggende den samme den virker og er PFC-fri!

Det optimerede fit giver dig god bevægelsesfrihed uanset om du er afsted på sommertur i de norske fjelde cykler til arbejde gennem skybrud eller udfordrer de alpine pister.

Der er under jakken fin plads til en tætsiddende fleece som Asivik Speed eller Polar hvis du har brug for ekstra isolation til kolde dage.

Gode materialer:
Asivik Storm4 har en slidstærk overflade vævet af 160 og 100 denier nylontråde der giver dig en holdbar jakke i mange år. Jakken er forsynet med en PFC-fri Sympatex membran der er 100% vandtæt og har en åndbarhed der er holder dig fri for klamme rygpartier og trykkoger-følelsen under aktivitet. Faktisk ånder denne jakke endnu bedre des mere du får pulsen op!

Du vil opleve en markant bedre komfort når du knokler på cyklen skærer svingene på pisterne eller vandre på tværs af blokmark uanset vejret! Du kan simpelthen komme af med fugten indefra.

Elsker du højt knitrende regnjakker? Det gør de færreste og denne jakkes overflade er tilpas dæmpet så du stadig kan føre en samtale med din vandremakker selvom hætten er oppe. Der ligger en PFC-fri vandafvisende imprægnering på oversiden der holder snavs og regndråber fra at sætte sig i din jakke.

På flere dages tur tager Storm4 pladsen som din eneste jakke du behøver at have med. Den skærmer for vinden på fjeldet tager regnbygen i skoven og holder dig varm om aftenen med dit mellemlag under. Godt når du vil pakke lidt og let.

Gode detaljer og velsiddende snit:
Asivik Storm4 er detaljemæssigt en skaljakke i topklasse.

Jakken er skåret i et velsiddende snit. Der er i snittet lagt vægt på at minimere antallet af syninger og samlinger så svage punkter undgås. Jakkens syninger er naturligvis flade så de ikke genrer hvis du går med en tung rygsæk.

Rygpartiet er forlænget så du ikke 'skiller ad' og bliver kold og våd over lænden når du bukker dig sidder på hug eller cykler.

Storm4 har to rummelige og højtsiddende lommer foran så du frit kan bruge dem mens du går med rygsækkens hoftebælte spændt.

Den velsiddende hætte er forsynet med en afstivet skygge så regn bliver holdt væk fra øjnene eller brillerne. Når du strammer hætten til sidder den tæt ved kinderne og følger hovedets bevægelser.

Underkanten kan naturligvis strammes til så en kold vind ikke suser op om din krop.

Alt i alt er Asivik Storm4 en super funktionel skaljakke der er helt på højde med de dyre alternativer den ligger øverst på hylden med kvalitet for pengene.

ASIVIK W Storm 4 Jacket, Chipotle
Asivik
ASIVIK W Storm 4 Jacket, Chipotle
2.499 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...