SALE
Op til 50% på tusindvis af mærkevarer
farve: Gul
Størrelse: ONE SIZE

Asivik

Asivik LiteSit Siddeunderlag

79 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere

Asivik LiteSit er let siddeunderlag der er ideelt at have med til alle former for tur. Siddeunderlaget er fremstillet i samme lette og isolerende skumplast som du også kender fra liggeunderlag og LiteSit er perfekt til alle de små pauser undervejs da du kan sidde lunt og tørt uden at blive hverken kold eller våd i bagen når du drikker kaffen eller spiser madpakken.

Det nemt håndterbare siddeunderlag er også velegnet til skovbørnehaver udeskole og andre børn der skal på tur da LitSit fylder minimalt i turrygsækken og ungerne nemt selv kan håndtere siddeunderlaget når der skal holdes pause spises madpakker osv. 

Siddeunderlaget er også et oplagt supplement til dit selvoppustelige underlag når du skal sidde ved bålet og ikke vil have nattesøvnen ødelagt af en glød der springer op på underlaget og brænder hul.

Asivik LiteSit er lavet i isolerende skum med lukkede celler så underlaget både giver en god isolation og ikke suger vand. Æggebakke konstruktionen gør underlaget ekstra blødt og komfortabelt hvis du sidder på hård jord eller en kold bænk. Underlaget vejer kun 41 gram og kan foldes sammen når det ikke er i brug. Det vejer og fylder derfor minimalt i rygsækken og er derfor nærmest uundværligt til alle former for turbrug.

Asivik LiteSit Siddeunderlag
Asivik
Asivik LiteSit Siddeunderlag
79 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...