Log ind
Goodie Days
20% på udvalgt Sport. *Gælder kun Goodie stjernemedlemmer.
farve: Sort

Asivik

Asivik Hike Tights, dame

Goodie pris
479,20 kr.
Normal pris
599 kr.

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Asivik Hike Tights, dame
Asivik
Asivik Hike Tights, dame
479,20 kr.
599 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere

Asivik Hike Tights er et par velsiddende og slidstærke vandretights til kvinder og det perfekte valgt til kvinder der ønsker et par velsiddende tights til alle former for friluftsliv.

Hike Tights er konstrueret uden sammensyning ved skridtet og med høj talje for at gøre dem mere behagelige at have på især når du vandrer længere ture og med rygsæk. Den høje talje gør også at dine tights bliver siddende hvor de skal når du i campen skal ind og ud af teltet sidder på hug ved brænder mv.

Hike Tights er forstærket på knæ og bag hvor de typisk er udsat for ekstra meget på slid. F.eks. når du holder pause på sten og klipper eller sidder på knæ ved bålet.

For at imødekomme behovet for opbevaring under vandreture er der placeret lommer på begge lår. Den ene lomme er designet med elastisk funktion og overlap der sikrer at din mobil bliver hvor den skal.

En ekstra smart detalje ved brug af tights er at du ekstra nemt og hurtigt kan trække et par skalbukser ud over hvis du bliver overrasket af regn eller vind undervejs. Så holder du effektivt varmen samtidig med at du er beskyttet mod regn og vind.

Alt i alt er Asivik Hike Tights et par velsiddende og slidstærke vandretights der giver dig god bevægelsesfrihed uanset om du bruger dem til vandring udendørs yoga eller andre aktiviteter der kræver god bevægelsesfrihed.

Loading...