Log ind
SIDSTE CHANCE
20% på Dermalogica & Bioeffect - shop i dag!
Størrelse: 300 ML

Woods Copenhagen

AROMATIQUE HYDRA HAND WASH

168 kr. Pris reduceret fra 210 kr. til
AROMATIQUE HYDRA HAND WASH
Woods Copenhagen
AROMATIQUE HYDRA HAND WASH
168 kr. Pris reduceret fra 210 kr. til
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 2-3 hverdage. Læs mere
En forfriskende håndsæbe unikt formuleret med 100% naturlige og milde vaskeaktiver for at bevare hudens fugtbalance uden at afrense de naturlige olier - og med minimal miljøpåvirkning, når den skylles af i vasken. Ved at undgå hårde sæber forhindres huden i at tørre ud, idet dens naturlige forsvar bevares. Indeholder antioxidant-rige spirulina alger med stærke anti-aging egenskaber for at beskytte huden mod frie radikaler og andre toksiner. Med friske noter af naturlig citrus, iris og rose. Formuleret med arktisk kildevand fra det nordlige Grønland - uberørt af mennesker, rigt på ilt, lavt på mineraler og med vandets evne til at lade ingredienserne absorberes mere effektivt i huden.

pH: 4,7-5,3

HUDTYPE
Til alle hudtyper.

HVORDAN: Påføres på våd hud. Skum sæben mellem hænderne og skyl grundigt efter med vand. Husk efterfølgende at bruge en håndlotion eller håndcreme for at give huden næring og fugt efter hver håndvask.

HVOR: Hænder.

HVORNÅR: Efter behov.

GODT AT VIDE: Sig farvel til tørre og sprukne hænder! Takket være den milde og skånsomme formulering bevarer huden sine naturlige olier og sit naturlige forsvar. Aromatique Hydra Hand Wash er formuleret med 100% naturlige milde vaskeaktiver samt anti-aging spirulina.
Loading...