3 for 2
Shop solpleje fra Karmameju. Få 3 produkter, betal kun for 2.
Størrelse: 125 ML

Dr. Barbara Sturm

Aloe Vera Gel

490 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Dr. Barbara Sturms ALOE VERA GEL indeholder 90% ren økologisk Aloe Vera blad juice (Certificeret af det internationale Aloe Science Council (IASC), U.S. Department of Agriculture (USDA) og IFOAM) og beroliger, fugter og køler huden intenst. Produktet er formuleret udelukkende med de friske, håndplukkede og håndhentede Aloe Vera blade (Aloe Veras biologiske effektivitet falder drastisk efter høst, hvis ikke Aloe Veraen er stabiliseret og korrekt opbevaret) og indholdet på 90% Aloe Vera juice bidrager til regenerering af huden, reducerer irritation og beroliger huden.
Dr. Sturms formula indeholder også portulak, der fungerer som et anti-age power-boost, hvilket bidrager til at beskytte huden mod angreb fra frie radikaler og reducerer synlige tegn på irritation, mens indholdet af Panthenol (VItamin B5) har yderligere beroligende effekter på huden.
Den forfriskende gel er egnet til daglig brug i ansigt og på kroppen, og er desuden anbefalet til brug efter solbadning, voksbehandlinger eller epilation til at berolige og køle huden.
Aloe Vera Gel
Dr. Barbara Sturm
Aloe Vera Gel
490 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...