Urban Decay

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray

168 kr.
Pris reduceret fra 240 kr. til
Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray
Urban Decay
Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray
168 kr.
Pris reduceret fra 240 kr. til
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray er en mikrofin spray til alle hudtyper, som opfrisker huden og sørger for, at makeuppen bliver ved med at se fantastisk og helt frisk ud i op til 16 timer - uden at smelte eller falme eller hobe sig op i de fine linjer.

Urban Decay’s banebrydende, testede formel, som er udviklet i et eksklusivt samarbejde med Skindinavia, er velegnet til alle hudtyper, fri for olier og parabener og indeholder den patenterede Temperature Control Technology. denne spray sænker faktisk temperaturen på din makeup for at holde foundation, øjenskygge, rouge og concealer på plads - selv i varmt og fugtigt eller koldt og blæsende vejr.

Resultatet:
Denne banebrydende formel fås i en sort flaske, der er blød at røre ved, og med en lilla sprayer og en frosthvid hætte. I modsætning til lignende produkter på markedet giver denne sprayer en kalibreret, mikrofin mist, der lægger sig så let på huden, at du knap kan mærke den - når du først har sprayet den på, ved du ikke engang, at den er der (indtil du ser det i spejlet, når du skal opfriske din makeup, og det går op for dig, at det behøver du ikke). Hvis du har prøvet andre setting sprays, der føltes klistrede eller strammer på din hud, vil du blive FORBLØFFET over, hvor anderledes denne er.
Loading...