farve: Sort
Størrelse: NO_SIZE

Beurer

Aktivitetstracker & pulsmåler AS 99

849 kr.
Aktivitetstracker & pulsmåler AS 99
Beurer
Aktivitetstracker & pulsmåler AS 99
849 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere

Track din aktivitet – og din søvn
Med AS 99 bliver det nemmere at overvåge og nå dine mål. Aktivitetssensoren indsamler en masse data om dine skridt, kalorier og søvn. Både din fysiske aktivitet, puls og dine bevægelser når du sover, samt hvor længe du sover. Et redskab, der kan overskueliggøre vejen mod sundhed, god form og viden om din søvn.


AS 99 fungerer både som ur, aktivitetssensor, søvnsensor, pulsmåler og stopur – og så har den farveskærm med touch. Aktivitetssensoren måler både antal skridt, distance, dit daglige kalorieforbrug, varighed af fysisk aktivitet og opnåelse af dine daglige aktivitetsmål. Hent den gratis HealthManager app, og overfør din data, så du hele tiden kan følge med.


Du kan også indstille om du vil modtage notifikationer, hvis du fx har et opkald på telefonen eller modtager beskeder – både fra WhatsApp, Instagram og Facebook Messenger. Du kan også styre din smartphones kamera via uret, og ved et enkelt tryk på uret tage et billede. AS 99 er også integreret med en søgefunktion mellem uret og din smartphone, så du let kan finde begge dele.


Aktivitetssensoren er IP 67 støv- og vandafvisende (beskyttet mod indtrængende støv (6) og kan være nedsænket en meter i stillestående vand i 30 minutter (7)). Den bruger desuden et ekstra holdbart genopladeligt lithium-ion batteri, for maksimal batterilevetid.


Aktivitetssensoren har en hukommelse på 15 dage til aktiviteterne og 15 nætter til søvnovervågningen. Som en del af søvnsensorfunktionen, har sensoren også en vibrerende alarmfunktion – så kun du og ikke din partner vækkes. AS 99 passer til en håndledsomkreds på 14,5 - 19,5 cm.


Ladekabel medfølger.

Loading...