Indkøbskurv
0
0 varer lagt i indkøbskurven
Nyheder

OTTONI En relancering af et særligt designikon fra 1986 - Bodum fejrer Jubilæum

Den familieejede virksomhed Bodum har med vakuum-, Pour Over- og stempelkanden været en del af danskernes kaffeoplevelser i årtier. I år fejrer Bodum 75 års jubilæum med blandt andet denne relancering af deres Ottoni kedel.

Bodum fejrer deres 75 års jubilæum med blandt andet denne relancering af den tidsløse Ottoni kedel. Kedelen er stadig moderne den dag i dag, og det er netop det godt design kan. Det holder i generationer efter generationer. 

Ottoni kedelen var den første kedel, Bodum designede og satte i produktion tilbage i 1986. Den blev et stort designikon og ses stadig som en af de mest sofistikerede designs, der nogensinde er blevet lavet ved Bodum. 

Kedelen er lavet af rustfrit stål med et højglans finish. Håndtaget er lavet af lamineret mahogni og låget er lavet af forgyldt rustfrit stål og toppet med en håndpoleret krystalblå kugle. 

Da Ottoni kedelen blev introduceret tilbage i 1986 var det Bodums måde at tilføje humor til deres sædvanlige "less is more" design attitude. Denne kedel så nemlig ekstravagant ud med et særligt touch, mens Bodum normalt designer med enkelthed.

Den originale kedel fra 1986 skulle koge med varmen fra komfuret, mens relanceringen af Ottoni kedelen er elektronisk, så den både er nem at bruge og i et flot tidsløs design. 

Vand kedeler er vigtige redskaber i dit køkken, når du skal lave dig en god kop kaffe eller te. Det er trods alt størstedelen af sådan en kop, der er vand. Det handler om iltniveauet i vandet. Brug derfor altid koldt vand til kogning. Brug frisk vand istedet for at genbruge rester fra din sidste kogning. Kog vanden og hæld til sidst over din kaffe eller te.