Log ind
GOODIE DAYS
Få 25% på YSL og Armani. Shop her
Størrelse: Long

Dyson

Airwrap Multi Styler Long Nickel/Copper

4.090 kr.
Airwrap Multi Styler Long Nickel/Copper
Dyson
Airwrap Multi Styler Long Nickel/Copper
4.090 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Tørrer og styler på samme tid uden ekstrem varme
Flere traditionelle stylingprodukter bruger ekstreme temperaturer til at bryde bindingerne i håret, så du kan skabe en ny frisure. Dette kan forårsage permanente skader på håret. Dyson Airwrap multi-styleren styler håret fra vådt til tørt ved hjælp af Coanda-effekten, uden brug af ekstrem varme. Dyson Airwrap multi-styleren udnytter et aerodynamisk fænomen også kaldet Coanda-effekten. Den bruger luften til at tiltrække og vikle håret omkring cylinderen - eller overfladen af børsten.

Krøl. Form. Glat ud og skjul strittende hår.
Tør, glat og få kontrol over det flyvske hår med dette multifunktionelle tilbehør. De to luftstrømme arbejder samtidigt på det tørre og lige hår for at glatte og perfektionere den ønskede styling med mindre kruset og flyvsk hår. Krøl håret med eller mod uret ved hjælp af spolerne. Den forbedrede Coanda-effekt tiltrækker håret og omslutter det i begge retninger for at skabe voluminøse krøller eller bølger.

Tre luftstrømshastigheder, der passer til din styling.
Tre varmeindstillinger og kold luft. Deaktiverer øjeblikkeligt varmeelementet, så den køligere luft gør dig i stand til at style dit hår.

Drevet af den digitale V9-motor fra Dyson
Det 13-bladede pumpehjul roterer med op til 110.000 o/m og genererer 3,2 kPa. Det er kraftfuldt nok til at producere det lufttryk, der skaber Coanda-effekten.

Intelligent varmekontrol
Måler luftstrømstemperaturen over 40 gange i sekundet med intelligent styring for at sikre, at temperaturen altid er under 150 C. Dette forhindrer skader fra ekstrem varme.

Negative ioner
Hjælper med at reducere statisk elektricitet

Preussisk blåt opbevaringsetui
Etuiet beskytter og opbevarer din Dyson Airwrap multi-styler samt tilbehør på sikker vis. Den har en flot finish i preussisk blå, er polstret med blødt stof og har et aftageligt låg, der også virker som en skridsikker måtte til din multi-styler.

         Indhold i kassen

Loading...