Vil du gerne have professionelle forslag til din nytårschampagne?
Så læs med her, hvor vi sammen med vores dygtige vinafdeling har samlet tre forskellige forslag til skønne nytårsbobler, der uden tvivl vil skabe begejstring på den store aften.

#2
Deutz Blanc le Blancs

Ligesom Deutz Brut Classic, kommer Blanc de Blancs fra det anerkendte champagnehus. Blanc de Blancs er en af Deutz’ mest prestigefyldte champagner, og druerne kommer udelukkende fra de tre Champagnebyer Le Mesnil sur Oger, der er beliggende i kommunen Montage de Reims, samt Avize og Le Mesnil sur Oger, der ligger i Côtes des Blanc.
Blanc de Blancs er lavet på hvide druer, hvor andre champagner oftest er lavet på et miks af røde og hvide. Det er blandt andet med til at Blanc de Blancs fremstår utrolig ren i glasset. Farven er lys gylden med et grønligt skær, og duften har nuancer af frugt, mineraler blomster og lemon, tilsat lette noter af krydderier. Smagen er sprød og elegant, og med et strejf af honning.
Har du brug for mere inspiration? Så kig forbi vores vinafdeling på Kgs. Nytorv og i Lyngby, hvor du kan finde et stor udvalg af champagne samt få råd og vejledning til at vælge de helt rigtige bobler.

Loading...