Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Spiderman mod Sandman 76280

349,95 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Træd ind i Marvel-universet med LEGO Marvel Spider-Man mod Sandman - Den endelige kamp! Dette actionfyldte byggesæt giver Spider-Man-fans mulighed for at genskabe den intense konfrontation mellem Spider-Man og den formidable Sandman. Med imponerende detaljer og minifigurer bringer dette sæt den episke kamp til liv i LEGO-form.

Funktioner:

Imponerende Kampscene: LEGO Marvel Spider-Man mod Sandman sættet præsenterer en detaljeret og realistisk kampscene, der afspejler Spider-Mans udfordring i mødet med Sandman. Bygningen inkluderer de ikoniske elementer fra Marvels New York City.

Minifigurer af Spider-Man og Sandman: Sættet indeholder minifigurer af Spider-Man, udstyret med sit karakteristiske spider-suit, og den imponerende Sandman, der er i stand til at forvandle sig til sand og påtage sig forskellige former.

Interaktive Funktioner: LEGO Marvel Spider-Man mod Sandman sættet har interaktive funktioner som en drejelig lysstolpe, der giver børn mulighed for at genskabe Spider-Mans akrobatiske bevægelser og kampmanøvrer.

Webvåben og Tilbehør: Udstyret med Spider-Mans ikoniske webvåben og andre tilbehør, giver dette sæt børn mulighed for at iscenesætte spændende øjeblikke fra Spider-Mans kamp mod Sandman.

Kreativ Leg: Dette sæt opfordrer til kreativ leg og historiefortælling, hvor børn kan forestille sig nye eventyr og genopleve deres yndlingsøjeblikke fra Spider-Mans verden.

Samlerobjekt: Udover at være et fantastisk legetøj er LEGO Marvel Spider-Man mod Sandman - Den endelige kamp også et imponerende samlerobjekt for Marvel-fans, der værdsætter detaljeret og autentisk design.

Dyk ned i spændingen fra Marvel-universet med LEGO Marvel Spider-Man mod Sandman - Den endelige kamp. Dette byggesæt kombinerer action, eventyr og fantastisk LEGO-design, hvilket gør det til en fantastisk tilføjelse til enhver Marvel-samling. Gør dig klar til at opleve den ultimative kamp mellem Spider-Man og Sandman i LEGO-form!
Spiderman mod Sandman 76280
Lego
Spiderman mod Sandman 76280
349,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...