Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Leander

Matty puslepude, Cappuccino

Goodie pris
799,20 kr.
Normal pris
999 kr.

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Matty puslepude, Cappuccino
Leander
Matty puslepude, Cappuccino
799,20 kr.
999 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Så enkel og alligevel helt unik. Med Leander Matty puslepuden sætter helt nye standarder for den moderne pusleplads. Den unikke puslepude gør det nemt og sikkert at skifte dit barn. Puden er lavet af det blødeste PUR-skum et unikt materiale, som er noget af det tætteste vi kommer på at efterligne følelsen af hud. Derudover tilpasser overfladen sig hurtigt temperaturen i rummet, så det er behageligt for dit barn at ligge på puden.

Det prisvindende design har et moderne formsprog, der vil løfte enhver pusleplads til nye højder.
Den formstøbte Leander Matty puslepude er utrolig slidstærk. Den har ingen sømme eller revner, hvor snavs og bakterier kan gemme sig. Det betyder, at puslepuden er hygiejnisk, selv efter flere år i daglig brug. Den vandafvisende overflade er nem at rengøre og kan desuden desinficeres.

Puslepuden har en stabil og skridsikker bund der sikrer, at puden står stabilt. Du kan derfor uden problemer placere den på f.eks. en kommode, et bord eller gulvet. De små gummifødder sikrer ventilation, så underlaget under puslepuden ikke bliver fugtigt og dermed efterlader mærker.

Matty puslepuden er testet og certificeret i henhold til Europæisk standard for børnesikkerhed og farlige stoffer. Derudover har Matty opnået den anerkendte TÜV SÜD sikkerhedscertificering. TÜV SÜD er et anerkendt internationalt testinstitut inden for certificeret produktsikkerhedstest - på globalt plan.
Loading...