Magasin Onlineshop - Køb dine varer og gaver online
CurrentCustomer.registered: false
CurrentCustomer.authenticated: false
Indkøbskurv
Kurv 
(0)
0 VARER
01. Marts
03. Marts

Flip Friday med fokus på denim
Kickstart weekenden til Flip Friday på dameetagen fredag den 3. marts kl. 15-18. I alle vores seks forretninger sætter vi fuldt fokus på denim og massevis af nye varer med cool aktiviteter, konkurrencer og forkælelse. Mangler du et par nye jeans til forårssæsonen, er det nu, du skal besøge jeans-afdelingen i Magasin! Køber du et par nye Levi's jeans eller jakke, får du en limited edition knappenål med som gave, der er designet af den dygtige kunstnere Michael Gilette. I Magasin Kgs. Nytorv sidder illustratoren Gustav Wiese klar til at personliggøre dine jeans. Få eksempelvis tegnet dit yndlingssymbol eller måske dine initialer? Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan også slukke tørsten i vores Flip Friday pop-up bar, hvor vores dygtige bartendere står klar til at mikse lækre drinks til lyden af weekendvibes fra vores DJ. Husk også at kigge forbi Instagram-rammen, hvor du (og dine veninder) har chancen for at vinde 3 par jeans fra MAGASINs eget mærke. Alt du skal gøre er blot at tage et cool billede med en af vores Flip Friday-props, lægge på de sociale medier, checke-ind og #FlipFridayMagasin. I Magasin Kgs. Nytorv, Lyngby og Aarhus har du også mulighed for at få lagt en quick-makeup af de dygtige makeupartister fra BOBBI BROWN. Er du en ægte Bobbi Brown fan, kan du samtidig deltage i konkurrencen om en af deres Kokeshi-dukker. Sidst men ikke mindst står SIMPLY CHOCOLATE klar til at forkæle dig med smagsprøver på deres lækre chokoladebar, Salty Fred, som endda matcher den denimblå farve. Her kan du købe den lækre chokoladebar med hjem til weekenden samt deltage i konkurrencen om en måneds forbrug. Det sker i Magasin Kgs. Nytorv, Lyngby og Aarhus.
08. Marts
11. Marts
17. Marts
18. Marts
23. Marts
30. Marts
Lyngby
Tysk vinsmagning i Lyngby Vinkælder
Det er med meget stor stolthed, at vi i Lyngby Vinkælder kan invitere til et brag af en tysk vinsmagning torsdag d. 30. Marts 2017. Vi får besøg af intet mindre end to af Tysklands absolutte topproducenter, der vil gennemgå en serie af deres bedste vine for os denne aften, nemlig Weingut Leitz fra Rheingau og Weingut Dr. Heger fra Baden. Det er endnu ikke velkendt for alle, at Tyskland har taget kvalitetsmæssige kvantespring de seneste år, primært båret af en exceptionel kvalitetsforbedring af de tørre Rieslinger og de røde Spätburgundere (Pinot Noir). To af de producenter, der virkelig har været med til at katalysere dette, er Weingut Leitz i Rheingau, der har taget kvaliteten af tør, tysk Riesling til hidtil usete højder og Weingut Dr. Heger omkring vulkanen Kaiserstuhl i det sydlige Baden, der har været medvirkende til at flytte Tyskland op iblandt de bedste i verden når det kommer til Pinot Noir-baserede rødvine. Det er således to producenter, der år efter år leverer nogle af Tysklands mest ikoniske vine, der kigger forbi Lyngby Vinkælder. Fra Weingut Leitz får vi besøg af Export Manager Jan Schmidt og selveste Mr. Leitz himself, Johannes Leitz, der vil gennemgå hans verdensklasse Riesling vine! Fra Weingut Dr. Heger får vi besøg af Export Manager Beate Klingenmeier, som kyndigt vil føre os igennem Kaiserstuhls spændende terroirs og deres fabelagtige Pinot Noir’s (Spätburgundere på tysk). Rødvine der nok skulle kunne give hjertebanken hos enhver Bourgogneelsker! Smagningen bliver holdt på engelsk. Billetten koster 299 kr. og købes hos Lyngby Vinkælder.
31. Marts

Det sker i Magasin

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere