(0 varer)
Indkøbskurv
0 VARER
Fragt fra 25 kr |30 dages returret|Byt i alle vores forretninger

Dame


 

Stil på budget


Gå på opdagelse i de nye, cool og feminine styles fra Vila, som du let kan kombinere med sæsonens sporty look.

Klassisk sensommer


Forkæl dig selv med nye, klassiske styles fra Betty Barclay. Mix de lækre styles med din egen garderode i en smuk harmoni.

Feminint og elegant


Danske Rosemunder fylder 10 år og byder på et skønt mix af fine blonder, feminine detaljer og mærkets "everyday luxury-stil".


 

Relax!

 

Hyggedage derhjemme og dase-søndage kræver blødt og rart tøj. Og hvorfor ikke være velklædt og feminin samtidig? Dress ned i sarte nuancer og lækre materialer.

 

Dametøj 

Magasin Onlineshop har et af Danmarks største og mest imponerende udvalg af dametøj. Her kan enhver med sans for mode og stil blive inspireret af vores sortiment af kendte mærkevarer fra toneangivende danske og internationale brands til kvinder.

 

I denne kategori finder du et stort udvalg af modetøj og accessories til damer. I vores sortiment finder du en lang række af produktkategorier inden for designertøj til kvinder, som kjoler, jakker, lingeri, sko og meget mere.

 

Vi forhandler de nyeste kollektioner af mærketøj fra blandt andre Designers Remix, By Malene Birger, SAND, DAY Birger et Mikkelsen og mange flere. Derudover laver Magasin også sine egne tøjkollektioner til den kvalitets- og prisbevidste kvindelige forbruger.

 

 

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere