(0 varer)
Indkøbskurv
0 VARER
Fragt fra 25 kr |30 dages returret|Byt i alle vores forretninger

Dame


 

Retro Resort


Detaljerige og vintage inspirerede styles kendetegner Maison Scotch - og denne sæson er ingen undtagelse. Her finder du både unikke print, sporty referencer og signatur styles.   

Sneaks 

 

Hvid, sort og iøjnefaldende detaljer som neon og dyreprint er sæsonens take på dine nye sneakers. Til gengæld er formen helt klassisk og old school.     
 

Denim Heaven


Lige nu er det superhot at bære denim fra top til tå. Find dine favoritter mellem et væld af mærker - blandt andet de kendiselskede brands 7 For All Mankind, Hudson og Robin's Jeans.      
 

Ladies of the World


SS14 kollektionen fra By Malene Birger byder på både smukke, klassiske styles og mere etniske items. Mønstrene er stærkt inspireret af brandets kærlighed for etniske og eklektiske påvirkninger, kulturer og rejser.
     


 

 

Dametøj 

Magasin Onlineshop har et af Danmarks største og mest imponerende udvalg af dametøj. Her kan enhver med sans for mode og stil blive inspireret af vores sortiment af kendte mærkevarer fra toneangivende danske og internationale brands til kvinder.

 

I denne kategori finder du et stort udvalg af modetøj og accessories til damer. I vores sortiment finder du en lang række af produktkategorier inden for designertøj til kvinder, som kjoler, jakker, lingeri, sko og meget mere.

 

Vi forhandler de nyeste kollektioner af mærketøj fra blandt andre Designers Remix, By Malene Birger, SAND, DAY Birger et Mikkelsen og mange flere. Derudover laver Magasin også sine egne tøjkollektioner til den kvalitets- og prisbevidste kvindelige forbruger.

 

 

Magasin.dk bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi dine informationer om dit besøg på magasin.dk Læs mere